MotoNews.pl

PRZYJEDŹ MAMO NA PRZYSIĘGĘ.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mili Klubowicze, dostałam właśnie Zaproszenie na Przysięgę Naszegp Kolegi Klubowego - szer. PATRYKOWSKIEGO
Cała impra odbędzie się 07.09.2007r. o godz. 12:00 w Bartoszycach
Dodam, że Zaproszenie kierowane jest osobiście do mnie oraz Całego Polskiego Klubu Espero, nie mam skanerka, bo mogłabym to udowodnić
Zatem ochotników na Defiladę z udziałem szer. Patrykowskiego serdecznie zapraszam do utworzenia listy.
Pozdrawiam
Sorka to piasałam ja - MIFINKA
Dopiero wróciłam z wywczasów i mam szok beztlenowowarszawski

[ wiadomość edytowana przez: mifcia dnia 2007-08-20 00:01:38 ]

on tak z wlasnej woli czy jak?

Tak z ciekawosci spojżałem gdzie są te Bartoszyce, hmmm, dalej od domu to go juz nie mogli wysłać Chyba komuś podpadł

mozliwe,ze w tych Bartoszycach jest tylko na szkolce a po unitarce przeniosa go do jednostki macierzystej blizej domu Ja na unitarce bylem w Ostrowie Wlkp. a po 3 miechach przeniesli mnie do Lublina jakies 8 km od domu

niewiem co bedzie za tydzien ale mozna sie bryknąć

A po chu*a. Się wpier*olił to niech się buja!

Cytat:
2007-08-25 10:43:42, desperos pisze:
mozliwe,ze w tych Bartoszycach jest tylko na szkolce a po unitarce przeniosa go do jednostki macierzystej blizej domu....

Znałem takiego jednego co miał 3 kroki do domu (cyrklem na mapie ).Był z Żorów,a wylądował na stacji Szczecin Podjuchy-cokolwiek by to nie znaczyło , a na unitarce byliśmy w Ełku (2 kroki do domu)

Cytat:
2007-08-26 12:30:53, JaRabbit pisze:
Znałem takiego jednego co miał 3 kroki do domu (cyrklem na mapie ).Był z Żorów,a wylądował na stacji Szczecin Podjuchy-cokolwiek by to nie znaczyło , a na unitarce byliśmy w Ełku (2 kroki do domu)

podjuchy

No i kto był u szeregowego na święcie??

Zapodawać zdjęcia, kociamber pewnie dziś do jednostki musi wracać rok nie wyrok a w jego przypadku chyba tylko 9 miechów

Pozdrowienia dla młodego zołnierza i zeby mu fala lekka była ;p

[ wiadomość edytowana przez: Krzysiek-Diackon dnia 2007-09-10 17:12:32 ]

Niestety warszawka z różnistych względów się na to święto nie załapała.
Przykro nam bardzo.
Pozdrawiamy szeregowca

Widzę, że mnie posłuchaliście:
"A po chu*a. Się wpier*olił to niech się buja!"

Oj Piotr-ek - rośnie nam obrońca granic a ty masz to za nic.
Ogólnie wojsko to fajna przygoda, ja nie narzekam a i mile wspominam i przyjaźnie sie nawiązuje.

chłopak bedzie miał przynajmnije co wspominać
Niwe wielu jest takich co się do wojska iść nie boją...!
Wiekszość twardzieli którzy się wymigali (w 95% ze strachu) motywując to "straconym czasem" - sam do nich przez chwilę należałem. Ech w zyciu trzeba wielu zeczy spróbowac by inne docenić

Pozdrawiam i jeszcze raz trzymam kciuki

Cytat:
2007-09-11 08:05:28, Krzysiek-Diackon pisze:
Wiekszość twardzieli którzy się wymigali (w 95% ze strachu) motywując to "straconym czasem"

Ja się wymigałem, aby handlować pod pewexem walutą. Opłacało się. Zresztą wg papierów w WKU to jeszcze z ZSRR nie wróciłem

Czyli jesteś tajnym agentem KGB na placówce w Polsce

Cytat:
2007-09-11 10:25:20, Krzysiek-Diackon pisze:
Czyli jesteś tajnym agentem KGB na placówce w Polsce

zlustrowac Piotrka

Cytat:
2007-09-11 14:59:52, desperos pisze:
zlustrowac Piotrka

Wciąż przebywam na terytorium ZSRR więc uważaj. KGB nie wybacza. ABW może im co najwyżej po piwo latać.