Dobre glosnik 165mm za 100zl?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co polecacie ?

Same midbasy, współosiowe, zestaw? Za 100 jest ogólnie ciężko, musza być nowe? Z tego co się orientuję chcesz je na tył tak?

Powerbasse jakiś model

Polecam Pioneer moc tam jest 120 watt a muzyczna 35 watt chyba Taka złota membrama Koszt w euro agd-rtv 100zł Mam je w drzwiach przednich i spoko rozmiar 160mm Pozdrawiam

Ta pioneerki zapewne z serii G. Mam tylko ze 10cm u siebie i powiedzialem, ze wiecej tego szitu nie kupie.

Cytat:
2007-06-21 09:45:46, mefis22 pisze:
Ta pioneerki zapewne z serii G. Mam tylko ze 10cm u siebie i powiedzialem, ze wiecej tego szitu nie kupie.

Zalezy czego oczekiwałes po 10cm bo jak głosnika ktory mial załatwic trzy głowna pasma to sie nie dziwie

Za 100zł niema opcji ale jak bys juz troszke doskrobał to tak z najniższej pólki moze to:

http://www.allegro.pl/item205310238_szok_cenowy_hi_end_za_grosze_v6_vantage_.html

alboKLIKACZ

[ wiadomość edytowana przez: m-chmielo dnia 2007-06-21 14:49:17 ]

Cytat:
dobre glosnik 165mm za 100zl?

Abstrakcja...

Cytat:
2007-06-21 14:39:26, m-chmielo pisze:
Zalezy czego oczekiwałes po 10cm bo jak głosnika ktory mial załatwic trzy głowna pasma to sie nie dziwie

Oczekiwalem zeby to gralo jakos przyzwoicie i nie draznilo ucha, a lepiej juz graly glosniki oryginaly w Verze B.

Temat przerabiałem niedawno. Za 100 kupiłem phonocary zółte i graja napewno lepiej od kartonów fabrycznych. Do tego dorzuciłem wysokotonowe i jakoś to gra. Basu dużego z tego nie ma, ale zato dźwięk jest bardziej czysty. Mi starcza.

Jeśli nie zależy Ci na super-ekstra dzwięku, tylko na posłuchaniu od czasu do czasu radia podczas podróży myślę ża taki zestaw Ci podpasuje.

Ale apetyt rośnie w miarę jedzenia, więc zastanów się czy nie dołożyć parę PLN więcej i wyrwać coś lepszego. Pamiętam, że na allegro można było dostać za mniej niż 200 zł herza esk165 z jakimiś tweeterkami.