Kraków - naprawa radia i zalorzenie centralnego - gdzie ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dwie sprawy,

1 mam radio sony z cd ktore nie dziala i jest problem z podglasnianiem, znacie kogos w miare taniego zeby naprawa tego nie przerosla kosztow radia ????

2 potrzebuje zalorzyc centralny zamek w aucie, ile taka przyjemnosc kosztuje ( odstawiam auto i odbieram zrobione) mozecie tez kogos polecic ?????

oczywiscie wszystko na terenie krakowa

Pozdrawiam

powiem ci że dobre siłowniki wraz z centrala kupisz za góra 200 złoty z tym że koszt montażu jest większy od ceny zamków i nawet do 400 złoty we wrocku kosztuje więc proponuje sobie samemu to zamontować

320zł centralny z alarmem załozyłem i z odcinką zapłonu. Ale nie polecam. pozdro.

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2007-06-25 22:16:20 ]

mam goscia ktory robi centralny za jakies 150 plnow tyle mi powiedzial do astry moge ci dac tel i sobie zadzwonisz

100 u nas ale kantem sie niebrudza

to nie do kanta kant juz ma centralny szymon a adres masz do nich ????? bo ja mam jais alarm w tym i chcial bym zeby to zobaczyli czy dadza rade centarlny z tym spiac. do tego potrzebuje jeszce dodatkowy silownik do otwierania bagaznika

Cytat:
2007-06-25 22:25:22, SzymonX pisze:
mam goscia ktory robi centralny za jakies 150 plnow tyle mi powiedzial do astry moge ci dac tel i sobie zadzwonisz

ja osobiscie nie polecam !!!

podjedź sobie na cienista, ceny maja nawet ok. zapytac zawsze mozna w masz rzut beretem, a bagarznik moge ci zrobic otwierany na przycisk z kabiny tak jak mam ja w fordzie i mMichal w trucku.

[ wiadomość edytowana przez: Rino125p dnia 2007-06-26 14:45:19 ]

podjedź sobie na cienista, ceny maja nawet ok. zapytac zawsze mozna w masz rzut beretem.

Cytat:
2007-06-26 14:40:18, Rino125p pisze:
podjedź sobie na cienista, ceny maja nawet ok. zapytac zawsze mozna w masz rzut beretem, a bagarznik moge ci zrobic otwierany na przycisk z kabiny tak jak mam ja w fordzie i mMichal w trucku. [ wiadomość edytowana przez: Rino125p dnia 2007-06-26 14:45:19 ]

nie zrobisz bo ten zamek jest popie....