Jakie klocki do essiego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzwoniłem i za 47 zł mają komplet tylko nie pamiętam firmy - jakie byście polecili do mk7 bo nie chce zaraz wymieniać na nowe albo wylądować w rowie

Frodo - Ferodo Raicamy też możliwe są.

Cytat:
2007-06-18 11:49:31, WilK pisze:
Frodo - Ferodo Raicamy też możliwe są.

Może i Ferodo ale ja już nie kupię bo z jednego odpadła mi okładzina i musiałem zainwestować z komplet klocków i tarcze a gdyby nie to to bym pewnie pojeździł bez wymiany minimum rok.

mam Lucasa

[ wiadomość edytowana przez: Matys318 dnia 2007-06-18 12:02:27 ]

Cytat:
2007-06-18 11:53:08, Matys318 pisze:
mama Lucasa

matys a Ty jakie masz jak mama lucasa

ja mam Ferodo nie narzekam.. cena chyba cos okolo60zl jak dobrze pamietam

a szczęki na tył ile mogą kosztować bo mi sie włąsnie szykuje wymiana i na jakie rzecz jasna

Cytat:
2007-06-18 12:09:31, qba1970 pisze:
a szczęki na tył ile mogą kosztować bo mi sie włąsnie szykuje wymiana i na jakie rzecz jasna

KLIK

KLIK i co?? nie znam anglika ani pozostałych języków

To nawet nie wiesz, co masz w podpisie...?

Ale cóż... dla nie posługujących się językami barbarzyńskimi:

Po polsku

Trzeba przewinąć stronkę w dół. Jeśli coś, to pewnie Koledzy Komputerowcy napiszą w jaki sposób to zrobić

ja mam DELPHI tarcze i klocki, super

Cytat:
2007-06-19 06:04:56, WilK pisze:
To nawet nie wiesz, co masz w podpisie...? Ale cóż... dla nie posługujących się językami barbarzyńskimi: Po polsku Trzeba przewinąć stronkę w dół. Jeśli coś, to pewnie Koledzy Komputerowcy napiszą w jaki sposób to zrobić

próbujesz być zabawny?? to zajmij się ogrodnictwem, tam zawsze możesz przesadzać. nawtykałbym Ci po Twojemu ale nie chcę bana.
P.S.
dzięki za link sklepu

poszedłem do sklepu i gość mi powiedział ze są dwie szerokości szczęk do tych samochodzików, jest jakiś sposób na sprawdzenie bez zdejmowania bębnów?? opinia kolegii WilKa mile widziana

Cytat:
2007-06-20 23:35:34, qba1970 pisze:
poszedłem do sklepu i gość mi powiedział ze są dwie szerokości szczęk do tych samochodzików, jest jakiś sposób na sprawdzenie bez zdejmowania bębnów?? opinia kolegii WilKa mile widziana

tez mialam z tym problem ale dopiero po zdjeciu bebnow okazalo sie ze mam za male. Nie wiem moze to zalezy od auta, ja mam kombi, auto wieksze wiec i wieksze okladziny (ja sie nie znam )

Qba fochy tutaj nie sa mile widziane

Cytat:
2007-06-19 23:47:30, qba1970 pisze:
próbujesz być zabawny?? to zajmij się ogrodnictwem, tam zawsze możesz przesadzać. nawtykałbym Ci po Twojemu ale nie chcę bana. P.S. dzięki za link sklepu

Ha ha ha, Pioter, ale ci pojechał po rajtuzach Jakiś wyrywny chłopak musi być

P.S. Wyrywny chłopaku, powonieneś mieć 8".

[ wiadomość edytowana przez: vital dnia 2007-06-20 23:50:02 ]

Cytat:

W porządnym sklepie pan powinien mieć katalog i na podstawie VIN auta dobrać szczęki. Tak to się u nas w Gruzji robi. Ja też na oko, bez VIN nie poradzę.

Cytat:
2007-06-20 23:48:35, vital pisze:
Ha ha ha, Pioter, ale ci pojechał po rajtuzach Jakiś wyrywny chłopak musi być P.S. Wyrywny chłopaku, powonieneś mieć 8".

Może i pojechał, ale pozytywy też są. Np kwestia pisania zaimków. Mała rzecz, a cieszy

Cytat:
2007-06-21 05:57:03, WilK pisze:
Może i pojechał, ale pozytywy też są. Np kwestia pisania zaimków. Mała rzecz, a cieszy

Kultura, kur...a, musi być, nie?

Cytat:
W porządnym sklepie pan powinien mieć katalog i na podstawie VIN auta dobrać szczęki.

dobrze prawicie kumie, dobrze

Cytat:
Tak to się u nas w Gruzji robi.

cięta riposta, ale czy potrzebna ??

Jeśli chodzi o szczęki to najlepiej stwierdzić to samemu organoleptycznie, czyli bierzemy calówkę (taka miara najczęściej w cm i calach) i przykładamy do bębna, jeśli nie mamy calówki tylko zwykłą miarę (metrówkę np) to zawsze te centymetry możemy sobie przeliczyć na cale

Ps. Wilk to bestia, bestia okrutna i mordercza, NIE denerwować bestii a na poważnie Wilk to wyrocznia tego forum, bestia wszystkowiedząca o Esiorach i zapewne nie tylko, to co napisze powinno być traktowane jako świętość...

1.
Cytat:

W tytule jest napisane KLOCKI a tu nagle BĘBNY. Szukasz klocków na przód (tam nie ma bębnów) czy szcęki na tył (tam są bębny)?
2. Może pokusić się na oryginał

kliknij - allegro klocki Ford

pozdrawiam
Arturek

Arturek pod tego posta podpiął się inny człowieczek z zapytaniem o szczęki

ja Ci dam człowieczka a wracając do tematu lekko zmienionego przeze mnie jak się ściąga bęben??