Który bezpiecznik od centralnego zamka Mk7 CLX

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś jak wróciłem z pracy przy zamykaniu nie działał mi zamek centralny, wcześniej 10min działał bez zarzutu, a więc pierwsze podejrzenie to bezpiecznik, ale coś nie mogę go znaleść
Pozdrawiam

Cytat:
2007-06-23 20:30:17, damiann pisze:
Dziś jak wróciłem z pracy przy zamykaniu nie działał mi zamek centralny, wcześniej 10min działał bez zarzutu, a więc pierwsze podejrzenie to bezpiecznik, ale coś nie mogę go znaleść Pozdrawiam

przypuszczam ze skrzynka bezpiecznikow chyba bedzie taka sama jak w kazdym MK7? a jak tak to bezpiecznik 35 ktory znajduje sie tam gdzie wszystkie przekazniki.

Problem rozwiązany, w moim przypadku jest to bezpiecznik nr 30 (20A) jest to 1996 rocznik 1.8 Diesel CLX
Pozdrawiam

kur.... dzisiaj przesledzilem krok po kroku CALA instalacja alarmu w poszukiwaniu jakiegokolwiek bezpiecznika (pare znalazlem)... rozbebeszylem drzwi... juz niewiele brakowalo zeby sie zabrac za cala deske rozdzielcza - czy jak by ja nazwac... potem przez przypadek sprawdzilem bezpiecznik nr 30... niespodzianka! u mnie tez nr 30 jest od centralnego!!

podsumowujac dzien - przez 5h wymienialem BEZPIECZNIK.

ale sa plusy... znam dokladnie cala instalacje alarmowa u mnie.. kazdy kabelek... SZKODA ZE NIE JEST SPRAWNA..........