Komputer z Alledrogo.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
KOMPUTER

Czy takie coś będzie trudne do zamontowania w Espero? pytam, bo interesuje mnie funkcja ktora pokazuje spalanie

Pozdr.

pewno i by sie dalo jakos bez wiekszych problemow
ale po co to??

Kurde ale to buracko wygląda Sorki nie mogłem się powstrzymać

to fakt wyglada licho, albo nawet gorzej niż źle , kiha po maxie , za ta kaske idz może na dobrego kielicha lub partyjke bilardu

[ wiadomość edytowana przez: SzybkiKosta dnia 2007-07-05 15:52:10 ]

Przeciez nie zamontuje go w taki sposób jak na zdjęciu w aukcji

Są moze jakies inne metody podłączenia czegos co oblicza spalanie?

Pozdr.

Jeden z ostatnich forumowych zboków, tommi-j ma coś takowego.

Cytat:
2007-07-05 14:32:50, robertkaluza pisze:
funkcja ktora pokazuje spalanie Pozdr.

zeby sie irytowac ile pali... mam to w suzbowym yarisie i nie właczamy tego bo nas tylko denerwuje

Cytat:
2007-07-05 17:50:13, Karol13 pisze:
mam to w suzbowym yarisie i nie właczamy tego bo nas tylko denerwuje

W służbowym to Cię wali ile wskazuje, a jak ja widzę podczas wyprzedzania 28 litrów to myślę kiedy dzieci będę musiał do kopalni diamentów w RPA wysłać, żeby na paliwo zarabiały.

Cytat:
2007-07-05 17:40:10, piotr_ek pisze:
Jeden z ostatnich forumowych zboków, tommi-j ma coś takowego.

no,no... bez takich mi tutaj .
Nie tylko ja mam kompjutera. Ma jeszcze Andi_k i paru innych klubowiczy
Wszystkiego nt. mojego kompa, można się dowiedzieć z tego posta: KLLLIK

A co do tego z Allegro, to można go ładniej zabudować, i/lub założyć mniejszy i gustowniejszy wyświetlacz.

Cytat:
2007-07-05 17:54:53, piotr_ek pisze:
W służbowym to Cię wali ile wskazuje, a jak ja widzę podczas wyprzedzania 28 litrów to myślę kiedy dzieci będę musiał do kopalni diamentów w RPA wysłać, żeby na paliwo zarabiały.

1. Niestety, kiedy użytkuję prywatnie służbowe auto za wachę płacę sam

2. Jeśli podczas wyprzedzania widzisz 28 l. i zastanawiasz się, czy nie zadekować dzieci w kopalni, to... zaczynam Ci zazdrościć, ponieważ kiedy ja "przypałuję" swoją służbówkę, średnio na 100 km. zmuszony jestem dolać 34 l.

3. Jeśli nie chcecie mieć podobnych dylematów, kupując auto nie sugerujcie się fajnym dźwiękiem amerykańskiej V8- semki

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2007-07-05 17:50:13, Karol13 pisze:
zeby sie irytowac ile pali... mam to w suzbowym yarisie i nie właczamy tego bo nas tylko denerwuje

w jarku to nie może denerwować.....ja tam bym sie cieszył gdyby pokazywało wartości jarkowe - przypuszczam max 10litrów

...a tak