MotoNews.pl
1 Blacharz bedzie potrzebny (190315/0) - PT

Blacharz bedzie potrzebny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Jedynego polecanego blacharza znalazlem w Sadownym. Moze znacie jeszcze jakiegos blacharza godnego polecenia, ktory bedzie blizej Warszawy? Bede mial do zrobienia kilka pierdolek:
prawa reparaturka blotnika z nadkolem, lewe nadkole (robia sie purchle), lewe tylne drzwi, lewy prog, polerka maski.

Za wszelkie info wielkie dzieki

naprawde az tak zle jest z blahcarzami?

To chyba ja nawet o blacharzu z Sadownego pisałem
śmiało moge ci jego polecić choć warsztat nie jest
z wyglądu pierwsza klasa ,ale za to on sam jak spec
jest zajebis..

Co do dojazdu to z Grochowa( Praga-Południe) masz prostą droge ,czas jazdy ok 1h15minsamochodem ,jak bys u niego bryke zostawił to masz dobre połączenie pociągiem ,warsztat jest obok stacji PKP (ok100m)pociąg dojeżdza do Wileniaka (czas jazdy pociągiem ok1h30min).Sam jak zostawiałem tam samochód to sobie pociągiem wracałem z kumplem ,no i po drodze jakis browar mozna sobie zrobić.
Jak bedziesz się wybierał moge ci dokładniej wytłumaczyć jak tam najszybciej dojechać,mam już obcykanych kilka tras dojazdu.

a jak standard uslugi?? Co Ci robil?

Kiedyś robił mi cały bok w Lanosie ,klepanie przedniego błotnika,nowe drzwi przednie tylnie lakierowanie i lekko szpachlowanie wgniecenia,tylni błotnik kawałek słupka i podłogi w bagażniku wycinane i wstawienie ćwiartki tyłu, zderzaki przedni tylni niby sportowe lakierowanie ,spoiler na tylnia klape progi plastikowe ,atrape okulary na lampy,iz mechanicznych sprzęgło ,
w omedze b robione przednie prawe drzwi całe malowane i szpachlowane pod gumą przy szybie,malowane tylnie drzwi do listwy( po wyjeżdzie żony z parkingu),mechaniczne wymiana sprzęgł (tz,przekucie okładzin tarczy),nowe łożysko stary docisk,wymiana uszczelki pod deklem ,wymiana oleju w silniku,rozrząd,klocki oraz tarcze przód.
No i jeszcze mógł bym ci powyliczać co kumple u nigo robili ,ale to za dużo pisania.

Cytat:
(..) sportowe lakierowanie (..)

Czym sportowe lakierowanie różni się od klasycznego?

Cytat:
2007-07-27 11:50:57, Immo pisze:
Czym sportowe lakierowanie różni się od klasycznego?

a widzisz, sportowe to takie ze później Ci poprawiają 3 razy, a klasyczne to takie ze robią raz a porządnie

Żle się wyraziłem chodziło mi o lakierowanie zderzaków sportowych (niby)poprostu fajniejsze z wyglądu ,niestety
dodatkowych kucy to nie dało