Bydgoszcz, renowacja zawieszenia...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam chcialbym sie dowiedziec ile musze wydac za kompletne restauracje zawieszenia, moze byc renowacja sprezyn, lub ich rozciagniecie czy jakos wzmocnienie, do tego ew napelnienie amorkow, zamontowanie do nich odbojow czyli renowacja czy jakos tak i wymiana tulejek i koncowek w zawieszniu... Ile za to wszystko + robocizna??? Moze ktos ma warsztat i robi cos takiego....

ja bym wkłądał wszystko nowe. Ceny znajdziesz na allegro i u Slawasa1, ale na tym bym nie oszczędzał.... Co do wymiany, to to jak sądzię tak mniejwięcej:
1amorek-50
1sworzeń -30
1tulejka-30-50
Ale może całość będzie zdecydowanie taniej...
Zerknij też na łączniki stabilz i jego gumy, stan gum tylnej belki oraz stan przegubów i końcówek drążka przy okazji.

Cytat:
2008-02-14 13:18:51, surec pisze:
ja bym wkłądał wszystko nowe. Ceny znajdziesz na allegro i u Slawasa1, ale na tym bym nie oszczędzał.... Co do wymiany, to to jak sądzię tak mniejwięcej: 1amorek-50 1sworzeń -30 1tulejka-30-50 Ale może całość będzie zdecydowanie taniej... Zerknij też na łączniki stabilz i jego gumy, stan gum tylnej belki oraz stan przegubów i końcówek drążka przy okazji.

Przeguby mam spoko, jeden nowy.... Amorki pewnie musze wymienic, a co do reszty to ile musze wydac... Sławas mi zrobi wszystko... Ten ze zlotu, juz zalatwione ale ile musze wydac??? Na wszystko, nie mam stabilizatora.... Taka cena na ktora sie musze nastawic, bo nie ma cudow....

Cytat:
2008-02-14 13:29:29, pavulonstudio pisze:
Przeguby mam spoko, jeden nowy.... Amorki pewnie musze wymienic, a co do reszty to ile musze wydac... Sławas mi zrobi wszystko... Ten ze zlotu, juz zalatwione ale ile musze wydac??? Na wszystko, nie mam stabilizatora.... Taka cena na ktora sie musze nastawic, bo nie ma cudow....

Slawas1....on ma części raczej...ale może o czymś nie wiem...
tu jego stronka sklepu:
http://ford-sklep.pl/