Przeróbka dolotu ,mixer lpg za przepływka c20ne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
temat morze,w c20ne standardowo montuje się mikser przed przepływomierzem,ale ciągle z tym są problemy,jak chodzi na benie super no na gazie żle ,jak się poreguluje naciąg spręzyny to jakiś czas jest ok i znowu coś sie rozjeżdza ..i tak w kółko macieja,
w x20se jest mixser blisko przepustnicy za przepływką i tam jakoś to chodzi nic sie rozregulowuje.
moje pytanie ,czy ktoś już coś kombinował ?np zmienić dolot z omy B albo calibry? albo wóle wstawić mikser przed przepustnicą?
moja instalka to komp.stefanelii,ale jeżdze na śrubie i wstawiłem ostatnio emulator sondy (błyskający chik),zmieniłem teraz reduktor na nowy lovtec

U mnie mikser jest tuż za przepływką, zero problemów. Instalację zakładałem 5 czy 6 lat temu, nawet już pamiętam jaką, w każdym bądź razie bez kompa tylko z emulatorem i śrubą.
Jutro wstawię zdjęcia jak o wygląda.

Przy przepływomierzu klapkowym (a taki masz) mikser musi byc przed przepływką, nic innego nie wymyślisz.

Ps. zainwestuj w BLOS'a

pozdrawiam

kiełeczek no to czekam ,każdy mówi że przy klapkowym nie da się za przepływka ..opisz coś wiecej i dodaj fotki tego..jakie masz spalanie oraz czy moc też odpowiednia na gazunku

No to dałem ciała
Ku mojemu bezgranicznemu zdumieniu, po otwarciu maski celem zrobienia zdjęć, okazało się że mikser p....ł mi się z antywybuchem.
Wobec czego proszę o wybaczenia za moją niezgodną z prawdą wypowiedź.
Następnym razem zanim coś napiszę to 3 razy sprawdzę