| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kulten BMW 530i SE Kiedyś Poznań, teraz UK | 2007-04-30 20:20:32 Witam
Niedawno byłem w pl i robiłem różne drobne pierdółki przy aucie. Wszystko było cacy aż do momentu gdy wróciłem do chaty i po 3 dniach wchodząc w każdy większy zakręt w prawo a zwłaszcza na rondach i niezależnie czy mam nogę na gazie czy nie słyszę z tyłu po lewej stronie wyraźny stuk. Zanim wybiorę się z tym do mechanika mogę prosić o sugestie co to może być. Dodam, że wszelkie luzy w tylnej zawieszce teraz robiłem i auto jedzie statecznie bez bujania etc. Przeguby raczej wykluczam. Dzięki jeśli ktoś coś zasugeruje z czym mogę mieć problem. Autko to e34 530 z 88r. (sedan) pozdro |
kulten BMW 530i SE Kiedyś Poznań, teraz UK | 2007-05-01 18:25:34 Wydech jest osadzony solidnie i nic sie nie rusza czy stuka.
Właściwie jak dokładnie w słucham się w ten stuk to zawsze jakby towarzyszy mu też dźwięk jakby coś się przesuwało... i nie jest to zawartość bagażnika
Czyli jednocześnie przesunięcie się czegoś + towarzyszący temu w tylnej prawej części auta stuk i tylko przy ostrym skręcie w prawo przy jeździe już od drugiego biegu wzwyż. |
aper BMW Friend BMW 525i 24v Kiedyś Opole, teraz UK | 2007-05-01 20:27:46 Moze lozysko sie zaczyna odzywac albo cos ci tam zle poskladali?!
Mówilem Ci zebys nie bral tego grata ale ty sie tak bardzo napaliles!
Moze cos z póloskami? - sprawdz gumy na póloskach czy sa cale!
NARKA |
dominob e36 coupe T | 2007-06-28 00:28:06 poowijaj swetrami kolo zapasowe w bagazniku ....sorki ![]() |
kosmat Radomsko | 2007-06-28 11:23:30 podejrzewam sinenbloki tylnej belki, ja miałem z tym problem..ale mam już nowe od roku firmy MEYLE..żadnego stukania.. |