Lada na szrocie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
na szrocie w gdansku stoi za 600 zl fajna ladzianka, rocznik '81 bodajze, brazowa, w calkiem niezlym stanie, chyba z silnikiem 1,5. model chyba 2106 albo cosik takiego. (okrogle podwojne lampki z przodu)
Fajna jest, jak bym mogl to bym wzial. Tak tylko mowie, moze jest ktos zinteresowany.

Widziłem jak jechała na lawecie))) TO na 100% jest ta sama 2106. Faktycznie super egzemplarz.

ja sie zakochalem w mojej siodemce i nie mam zamiaru zmienic

I bardzo słusznie Franc...bardzo słusznie
choc 2106...jest niepowtarzalna, np ta Andyego ze Stalowej Woli.
Jesłi wiecie gdzie teraz ją grabią to może warto się nią zainteresować ??? a przynajmniej niektórymi częsciami. Ja np. ( za radą Mariuszni) chyba jadnak poszukam gdzieś na szrotach pasów bezwładnościowych z 2106 lub póxniejszych modeli, bo w mojej z przodu są orygiały a z tyłu nie ma ich w ogóle)!!!. dla bezpieczeństwa moich dzieci i żony
Paweł

a tak całkiem dla ciekawości (bo nie zamierzam pozbywać się mojej jeszcze bardziej klasycznej "Ropuchy") czy ta Łada jest wciąż zarejestrowana czy już formalnie skasowana, bo jak jest już wyrejestrowana to tylko na części, bo o ponownym zarejestrowaniu nie ma co marzyć, chyba że gdzieś około 2016 roku - Miły może wyjaśnić dlaczego.
Andrzej

Ja mam na działce wyrejestrowanego w ok 1990 roku dużego fiata,z roku nie wiem którego
Wiem że mogę go teraz bez problemu zarejestrować ponownie,abym zrobił przegląd techniczny.
Będzie on na sprzedaż,tylko muszę dorwać kontakt do stryja w USA,coby umowę podpisaną in blanco wysłał
Pzdr Grzesiek

z tego co z gosciami gadalem, to sa na nia papiery, brak przegladu tylko, wiec na czesci nie chca rozsprzedawac, tylko w calosci.
BTW przydalby mi sie zbiorniczek do spryskiwaczy od takiej, ten na jedna pompke, moze ktos ma? sorki ze nie w gieldzie

Hej! Nie wiem, czy na pewno, ale zbiorniczek do spryskiwacza jest identyczny jak w kaszlu(?)

Eee,w maluchu to jest torebka na płyn a nie zbiorniczek
W 2107 to jest dwupompkowy 4 litrowy zbiornik.
Pzdr Grzesiek

Znowu pomyliłem numery!
Przywidziała mi się 6, a nie 7!!!
Sork
R