Potrzebny link do filmu z Łada,pilnie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pilnie potrzebny filmik w którym na końcu OS-u kibice zatrzymują załogę i jej sie kłaniają w pas jak by była ich bogiem. Ujęcia kamery z zewnątrz i wewnątrz a gość samochodem łamie prawa fizyki. Jeśli ktoś kojarzy ten filmik proszę niech kliknie. Widziałem go raz i nie mogę go znaleźć.

http://www.youtube.com/watch?v=62InzbxQn7E
Ten filmik miałeś na myśli?

no własnie nie. w tym co podałeś jest jedno ujęcie z filmu którego szukam 3 minuta i 40 sekunda ale to nie ten. tamten miał specyficzny klimat i watek "kłaniania sie" przewijał sie co chwile. ale to chyba jest ta załoga więc szukam dalej dziękoowa

k*** niesamowici wymiatacze tą ładą latają
zbieram szczene z podłogi

Zapewnie ten: http://www.youtube.com/watch?v=apgIMgM14xI
Teraz już chyba Lancerem "niestety" latają.

[ wiadomość edytowana przez: janas81 dnia 2007-06-26 23:50:06 ]

kutfa dziekuje ci jak nie wiem co. nawet nie wiesz ile ten filmik dla mnie znaczy. nie wiem czemu go nie mogłem znaleźć. xle szukałem widocznie. dzięki

wiem ze taki solberg czy colin tez umieją tak frówac i nie ma czym sie podniecać ale ci goście robią moim zdaniem niesamowite widowisko. opanować tylno napędowe auto tak jak on to jest sztuka. ja chce Łade

balzas dobry jest ale chyba jeszcze za mało widziałeś filmów z wegier. czasami robią tymi ładami takie akcje ze az niemozliwoscią sie wydaje.
a jednak, chlopaki potrafia tam wymiatać, to trzeba przyznac

Nie no Lada wymiata

Bizer - to moze jakiegos przykladowego linka z wegier jak bys mogl

No wymiataja pieknie te Lady

nie wiem ale na mnie duzo wieksze wrazenie niz wyzej wymieniony filmik zrobil ten film: lada

Cytat:
nie wiem ale na mnie duzo wieksze wrazenie niz wyzej wymieniony filmik zrobil ten film: lada

zdecydowanie , moim zdaniem to najfajniejszy klip z łajdaczką jaki widziałem zawsze jak mam chwile słabości i chce sprzedać , pociąć , podpalić kanta puszczam go sobie i jest lepiej

jak chcecie więcej filmów i nie tylko z ladami ( kanty też ) to macie linka

lady i inne

Mi sie zawsze podobal TEN klip

dobra stronka dzięki. szkoda ze nie po naszemu hehe.
Nie ma bata Łady muszą mieć obie osie skrętne.

kilka boków

ilka kolejnych

stronka z filmami

to na bank zna kazdy ładowiec

jeszcze jeden znajde ale nie teraz

miłego oglądania

Panowie, przeniescie sie do wątku z filmami. autor uzyskal to o co prosil, wiec nie ma sensu dublowac wątków.

a ma ktoś to na HD?

ja mam pełno

a tak przy okazji zna ktos ten przeboj: ŁADA ?? ma ktos to na HDD moze?