Akumulator do Omegi A 2.0i

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hejka! jaki akumulator polecacie do Omegi A 2.0i ?? chodzi o Ah

62 Ah-taki do 2 literkow wyystarczy.chyba ze masz konkret audio.wtedy mocniejszy.

pozdr

a konkretnie jakis model? mam na myśli BOSCHa SILVER lub Centre ?? to dość pilne bo zaraz muszę jechać kupić ... dziś miałem pchanko na światełkach

Właśnie dziś zakupiłem akumulator Centra Futura 65 Ah i prąd rozruchowy 680 za 300zł Jak na razie to spoko !! powinien pochulać ...

Nie polecałbym Boscha jest drogi i do du... (przepraszam). Jakiś rok temu w "Motorze" robili testy akumulatorów i Bosch odpadł w przedbiegach. Podobno najlepsze są Centry, tansze a poza tym polskie - popierajmy polski przemysł.
Pozdr.

Ja stosuje aku od diesla 85Ah mam audio i jest spoko.. Po 18 miesiacach taki sam poprzedni zasiarczył sie i pojechał na recykling.. Teraz zamierzam raz na dwa miesiące wyjąc aku i doładować w domku.. Seryjny alternator nie daje sobie z tym rady
ps. Wspomniane aku mam z odzysku wiec zro kosztów.. jak ktos ma kupic to katalogowe 65Ah
Pozdrawiam!

Musze teraz kupic nowy akumulator do omegi A 2.O z centralnym zamkiem i normalnym radiem.Ktoś moze ma jakieś świeże info na 2007 rok.Ja sie skłaniam ku centrze skoro to polska firma myśle o centra futura 65AH.Czy to nie za dużo ile powinien mieć akumulator przy braku klimy elektrycznych szyb z samym centralnym zamkiem i kulawym radiem?