Gaźnikowiec Gazownik Sosnowiec i okolice

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie znacie kogos kto by mi żucił okiem na gażnmik i instalacje od lpg?
]
strasznie mi sie dławi autko na gazie:/ zbiornik od Lpg prawie pusty a na stacji nie moge zatankowac bo wybija:/
poytafi zgasnac 10 razy przy odpalaniu a za 11 pali normalnie i jezdzi normalnie:/ jak wyluzuje to czasem gaśnie
kto mi pomoże?

W D. Górniczej jest naprawdę porządny warsztat LPG, kolega tam jeździ Lanosem i bardzo chwali. Na ile pamiętam, od centrum w stronę Gołonogu, potem za PEC-em (Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej), jest droga w prawo i tam już są tablice informacyjne/reklamowe.

A tak całkowicie na marginesie i jako ciekawostka.

Właśnie w tym warsztacie udowodnili koledze jak bardzo sterownik LPG wpływa na pracę silnika na Pb! Generalnie na LPG nie miał problemu, natomiast na Pb przerywał, palił jak smok, itp... ogólnie tragedia. Pojechał, sprawdzili co mogli, oznajmili że ma źle dobrany komputer LPG do silnika. Na co kolega zareagował dosyć nerwowo bo myślał, że chcą go naciągnąć na koszty. (Oczywiście pierwsza myśl: Co ma komputer LPG do Pb) Po czym pracownik zadzwonił po syna, który przyjechał Lanosem, przełożyli sterownik i kazał się przejechać. Jak wrócił do warsztatu bez gadania zapłacił 220 zł na nowy sterownik.

[ wiadomość edytowana przez: jerico dnia 2007-07-02 21:09:22 ]

a jakiś blizej sosnowca
i jeszcze potrze4ba kogos od gaznika i zeby mi luz na zaworach ustawił
zna kto??

Ale Dabrowa Gornicza jest kolo Sosnowca, jesli jest taki dobry to moze warto podjechac te pare kilometrow i miec spokoj.