Getz zagłówki tył

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zaszalałem!! Kupiłem do Gacka 2004 (oczywiście nie w serwisie) dwa zagłówki na tył (skrajne) z nowszego modelu (płaskie) zamiast tych poduch, które zasłaniają widoczność. Czekam na przesyłkę, ale powinno być OK.

Jest super!!! Nareszcie widać do tyłu przy cofaniu. Zagłówki od nowego Gacka pasują idealnie.

hahh
tuning przez duze T
HAH
ale komfort i funkcjonalnosc jakze wysoka to fakt

Cytat:
hahh
tuning przez duze T
HAH
ale komfort i funkcjonalnosc jakze wysoka to fakt

Na pewno lepszy tuning, niż obklejenie auta naklejkami.....
A gdzie to miałem wsadzić, nie jest to naprawa ani awaria, po prostu jeździ się dużo lepiej i bezpieczniej...

ok. spko ja nie traktuje obklejanie auta naklejkai jako tuning
to chyba bylo modne kiedys

a dzial techniczny jak najbardziej... bo zmiana lub dolozenie elementów wyposazenia
mysle ze raczej pasuje do tematu w technicznym

No nie wiem, czymże innym jest tuning jak nie ulepszaniem auta pod swoje potrzeby?
Zastanawiałem się czy nie przerzucić do technicznego, ale jednak postanowiłem zostawić tutaj
Tym bardziej, że w tym dziale często tylko przeciąg hula...

ok ja nie mma nic przeciwko
wyrazam swojaopienie...boi////
po 1 ludzie wchodza rozni.....
i mieli strtasze samochody

getz sie stawia w dziale technicznym raz na ruski rok nie psuje sie do ddobrze rokuje
i okkkkkkkkk

to rczej dobrze calkiem przyjemny samochod
zalatwcie mie cos po taniosco to sie zakocham bez reszty
ajjjjjjj tylko mowie juz o wersji 1.6666 zeby bloa jasnosc

az elite 1000 wejdzie hhah
to wszystko zalzne jest od $$$$$$

Do gt115pssss
Stary, bez obrazy ale przed puszczeniem posta włącz podgląd, bo potem w twoich postach nie idzie doczytać, o co chodzi. Nie chodzi tylko o mój temat, ale na innych jest to samo.
Pozdrawiam.

ok od dzis bede sie staral pisac specjalnie wyraznie i i czytelnie
dla ciebie zbyszkos
Ja sie nie obrazam wcale
wyrazalem we wczesniejszym poscie moja opinie na temat zmian przez ciebie dokonanych i mam do tego prawo.....
mysle ze bedzie jeszce kiedys czas zeby porozmawiac na temat tuningu...
nie jestem czestym gosciem na slasku ale moze sie spotkamy na euro jesli jestes kibicem i interesuje cie pilka nozna