| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
zbyszkoz HF MEMBER Hyundai Getz Dąbrowa Górnicza | 2007-06-21 08:14:25 Jest super!!! Nareszcie widać do tyłu przy cofaniu. Zagłówki od nowego Gacka pasują idealnie. |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2007-06-24 23:50:51 hahh
tuning przez duze T HAH ale komfort i funkcjonalnosc jakze wysoka to fakt
|
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2007-06-25 18:11:28 ok. spko ja nie traktuje obklejanie auta naklejkai jako tuning
to chyba bylo modne kiedys
a dzial techniczny jak najbardziej... bo zmiana lub dolozenie elementów wyposazenia mysle ze raczej pasuje do tematu w technicznym |
MacTB HF MEMBER S60 i CBR600 Warszawa | 2007-06-26 09:15:12 No nie wiem, czymże innym jest tuning jak nie ulepszaniem auta pod swoje potrzeby?
Zastanawiałem się czy nie przerzucić do technicznego, ale jednak postanowiłem zostawić tutaj
Tym bardziej, że w tym dziale często tylko przeciąg hula... ![]() |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2007-06-28 01:34:41 ok ja nie mma nic przeciwko
wyrazam swojaopienie...boi//// po 1 ludzie wchodza rozni..... i mieli strtasze samochody getz sie stawia w dziale technicznym raz na ruski rok nie psuje sie do ddobrze rokuje
i okkkkkkkkk to rczej dobrze calkiem przyjemny samochod zalatwcie mie cos po taniosco to sie zakocham bez reszty ajjjjjjj tylko mowie juz o wersji 1.6666 zeby bloa jasnosc
az elite 1000 wejdzie hhah to wszystko zalzne jest od $$$$$$ |
zbyszkoz HF MEMBER Hyundai Getz Dąbrowa Górnicza | 2007-06-28 10:30:53 Do gt115pssss
Stary, bez obrazy ale przed puszczeniem posta włącz podgląd, bo potem w twoich postach nie idzie doczytać, o co chodzi. Nie chodzi tylko o mój temat, ale na innych jest to samo. Pozdrawiam. |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2007-06-30 09:44:39 ok od dzis bede sie staral pisac specjalnie wyraznie i i czytelnie
dla ciebie zbyszkos Ja sie nie obrazam wcale wyrazalem we wczesniejszym poscie moja opinie na temat zmian przez ciebie dokonanych i mam do tego prawo..... mysle ze bedzie jeszce kiedys czas zeby porozmawiac na temat tuningu... nie jestem czestym gosciem na slasku ale moze sie spotkamy na euro jesli jestes kibicem i interesuje cie pilka nozna |