Pomocy...jestem w pracy do 22:) jak odpalic Omcie..?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
~Witam....
mam WIELKI problem.. 2 tygodnie auto stalo bez aku u mechanika, dzis odebralem wsiadlem i heja do pracy.. Zamknolem auto z klucza bo pilot nie reagowal.. teraz mysle ze nie odpale bez pilota i tak faktycznie jest...
Trzeba go za programowac to wiem.. wsiadlem, stacyjka na 1 bieg, guzik w pilocie i cyk... 3 razy mrygnelo swiatelko nad lusterkiem.. niestety pilot nadal nie dziala..
Teraz boje sie przekrecac stacyjke bo alarm zacznie wyc..

Co zrobic..? a moze na 1 biegu stacyjki alarm nie reaguje?
Jak zalogowac ten kluczyk na nowo..?
pozdr
Prosze o wskazowki do 22

Tez tak mialem ze mrugal kilka razy, ale to nic i trzeba poczekac caly czas przyciskajac chyba oba przyciski - tak z pol minuty czy minute - i wtedy wyjac i zobaczyc czy immobilajzer sie odblokuje. Jak nie to do poprawki czyli jeszcze raz Jak jeszcze nie to proboj inaczej nacisnac przyciski - np tylko jeden z nich itd... Jakos mi sie w koncu udalo po pol godzinie ale co zrobilem to nie pamietam. A... no i baterie w kluczyku warto miec dobra

zastanawiam sie czy po przekreceniu w 1bieg stacyjki nie zacznie wyc...

Nowe wiesci.. na przerwie poszedlem i odciolem kabelek od sygnalu wiec nie bedzie juz wyć..

Chlopaki mam problem... gdy zamkne auto alarm mryga sobie w stanie czuwania, gdy otworze auto kluczem gasnie.. ale jak przekrece w pozycje 1 to sie swieci ciagle... i pilot nie reaguje..
100% wina alarmu bo w 2 tyg bateria nie padla.. tym bardziej ze jeszcze 4 h temu reagowal...

Pytanie jak teraz przekrecic kluczyk w poz 1 zeby alarm nie zareagowal.

pozdr