Zgubiłem kołpak :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może ktoś z Krakowa znalazł? Nie chciałbym, jakiś nieorginalnych, na alumy mnie nie stać...
A może ktoś ma do sprzedania 1 szt.

Nikt nie posiada? Myślałem, że jak tak duuuuuużo z Was ma aluminiowe lacie to kołpaki leżą mu w garażu niepotrzebne

jak nie zapomne to sprawdze jutro w garazu..mi sie chyba jeden czy dwa polamaly wiec wymienilem na inne..i nie wiem czy tamte zostaly...jak bede cos wiedzial to dam ci znac

puść priv'a do Ptaszyny, on chyba miła do sprzedaży - ewentualnie Łukasz Gajer
mi wszystkie 4 oryginalne ukradli 2 lata temu

ja mam jeden lub dwa. Tylko czy taki wzór jak Ty??? Były różne wzory???

jak chcesz mogę cyknąć zdjęcie tego kołpaka. Jak jesteś jeszcze zaintereowany daj znać.

nie no wzor kolpakow oryginalnych do espero byl jeden jedyny taki jak tu http://allegro.pl/show_item.php?item=13671364

Ktoś się może orientuje, ile kosztuje oryginalny kołpak w ASO? Ja ostatnio mało nie zemdlałem w ASO Peugeota, kiedy za kołpak do Partnera krzyknęli 180 złotych... Odpowiedziałem żartem do sprzedawcy, że chyba lepiej jechać pod market i komuś ukraść. W odpowiedzi usłyszałem, że to "nie etyczne". Zapytałem więc, czy etycznie jest naciągać ludzi na 180 zł za kawałek plastiku, lecz odpowiedzi już nie usłyszałem, bo panu nagle przypomniało się, że musi po coś szybko lecieć na magazyn...

Cytat:
2003-06-09 13:45:13, Meehau pisze:
Ktoś się może orientuje, ile kosztuje oryginalny kołpak w ASO? Ja ostatnio mało nie zemdlałem w ASO Peugeota, kiedy za kołpak do Partnera krzyknęli 180 złotych... Odpowiedziałem żartem do sprzedawcy, że chyba lepiej jechać pod market i komuś ukraść. W odpowiedzi usłyszałem, że to "nie etyczne". Zapytałem więc, czy etycznie jest naciągać ludzi na 180 zł za kawałek plastiku, lecz odpowiedzi już nie usłyszałem, bo panu nagle przypomniało się, że musi po coś szybko lecieć na magazyn...

Hmm... Drożej niż u VW

Oryginalny Daewoo od 50 do 80 za sztukę. Ja mam te od Lanosa

Cena w ASO we Wrocławiu 50 zl za 1 sztuke. Cena sprzed miesiaca. Oczywiscie taki sam wzor jak orginalne nie jakies tam od Lanosa.

w ktoryms dziale na stronie macka Gt widzialem na fotce przedstwaiajacej wnetrze sklepu ROMIX wsial sobei na scianie posrod innych

ja ma 3 w garażu do odebrania za free - w róznym stanie technicznym - ogolnie sa ok - jeden problem - 30km od katowic

A ja takie fajne widziałem u niektórych i znalazłem na: www.kolpaki.pl. Nazywają się VIP i są wyposażone gratis w tarcze hamulcowe - można sobie z tyłu zamontować. Momentalnie skuteczność hamulców wzrośnie o 20-30%. Armani montaż takowy nazwałby zapewne tjuningiem stylistycznym.

Dzięki za zainteresowanie! Wiedziałem, ze mogę na Was liczyć!!!Ale.....

ZNALAZŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie mogłem w to uwierzyć! Ale znalazłem! Jeździłem przez 2 dni 40km/h i patrzyłem po poboczach (do pracy mam 13,5 km - a jechałem dwoma drogami). W końcu zatrzymałem się na jednym takim odcinku w polach i przeczasałem odcinek 10 m w jedną i w drugą stronę od auta. Zanalazłem 5 (słownie:pięć) różnych kołpaków .... i chyba to była jakaś intuicja bo znalazłem i szósty - swój

Jeszcze kilka rundek i będziesz miał co sprzedawać

Gratuluję