Kierownica Monte Carlo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam dość, chciałem po raz enty zamontować kierownice do siebie, w końcu leży u mnie już pół roku... I za żadne skarby nie chce działać mi klakson....
niewiem co robić, poradziciemi coś?

ja będę wkrótce zakładał kierownicę bez klaksonu (kiedyś był bo są resztki ) i planuję w zwiazku wrzucić przycisk na tablicę rozdzielczą.. nie powinno być problemów z policją dopuki będzie w zasięgu ręki ...

Też już chyba spasuje, i zamontuje na desce. Schweps, ty masz Fl'a? Gdzie planujesz montarz ?

zastanawiałem się nad 2 miejscami... albo po lewej stronie "kapliczki" koło pokrętła przerywacza pracy wycieraczek, albo po prawej stronie przed włącznikiem świateł... innego miejsca nie widzę za bardzo...

można jeszcze założyć na kierownicy, tak jak ma REKIN

Tez mam kiere MonteCarlo i zrezygnowalem z podlaczania klaksony. Jest poprostu beznadziejny. Mam go na takim panelu z przelacznikami zamiast popielniczki.

Pozdr.
SEBA

jezeli bardzo chcesz miec lakson to mozesz wywalić styki starego klaksonu, zamontowaś krańcówke albo przycisk zwierny( odwrotnosc przycisku lodówkowego i spiąć wszystko na krtko, ale ja bym wolał wrzucić na deske, bo nie ma sensu szpecic takiej pieknej kiery
pozdr

mi w końcu dopisało szczęście , kupiłem fajną kiere - najpierw za 20 zł troszke mniejsza od maluchowsiej z klaksonem z napisem formula racer , średnia ale po drobnych przerubkach (zamizna logo na klaksonie na abarth) będzie super , jest obszyta skurą !!!
A drugą - kupiłem za 10 zł - UWAGA - kiera ABARTHA z nabą i klaksonem z logiem fiata - czerwone okrągłe z chromową obwolutą , 2 ramiona od spodu wygrawerowane logo abarth
Klakson działa , naba jest super , no i ta cena ...nie wiem tylko w czum była montowana taka kiera , na pewno skończy w 132

Cytat:
2003-06-18 22:26:15, Blady pisze:
mi w końcu dopisało szczęście , kupiłem fajną kiere - najpierw za 20 zł troszke mniejsza od maluchowsiej z klaksonem z napisem formula racer , średnia ale po drobnych przerubkach (zamizna logo na klaksonie na abarth) będzie super , jest obszyta skurą !!!
A drugą - kupiłem za 10 zł - UWAGA - kiera ABARTHA z nabą i klaksonem z logiem fiata - czerwone okrągłe z chromową obwolutą , 2 ramiona od spodu wygrawerowane logo abarth
Klakson działa , naba jest super , no i ta cena ...nie wiem tylko w czum była montowana taka kiera , na pewno skończy w 132

Ludzie to maja szczescie..................Ahhhhhhhhhhh

Wy to i tak macie niezle. Jak u kumpla zamontowaliśmy sport kiere i polapalismy sie ze nie ma w niej sygnalu to wzialem to co znalazlo mi sie pod reka (uszkodzony przycisk STOP z autobusu MZK ) i walnalem z lewej kolo pokretla wycieraczek. Szkoda ze wyciety nozykiem otwor nie wyglada zbyt ladnie ale kumpel nie zamierza tego ruszac puki dziala

Cytat:
najpierw za 20 zł, (...) A drugą - kupiłem za 10 zł

niezle ceny:)
choc ja tez nie narzekam, bo ostatnio takze trafla mi sie gratka.
nowa kiere zalozylem raczej na "testy", bo lubie poprzednia. a nowa jest bez klaksonu i przycisk wrzucilem w jeden z wlotow powietrza pod "deska", bo nie chcialem na razie nic dziurawic...