Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-06-24 20:35:03 wiem ze to blachostka, ale wole sie spytac, bo moze ktos mial z Was doswiadczenia w takiej pierdole...
... otoz poprzedni wlasciciel cara byl 2 lata w kanadzie... nakleic wowczas wiec musial gowniana naklejke na dupe espero ![]() wyglada pedalsko, nieprawdaz ? ![]() ![]() sorry za marna jakosc fotki, ale nie chcialo mi sie wychodzic z domu zeby zrobic temu czemus fotke (to cos oszpeca mi samochod, nie jest warte tego czynu i poswiecenia ![]() przy okazji chcialbym sie upewnic - w razie wyjazdu do innego kraju nie trzeba juz miec takiego shitu prawda? w koncu mamy 'PL' na rejestracji.. ?? ![]() w kazdym razie prosze o rady i dziekuje serdecznie ![]() |
![]() Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2003-06-24 21:11:22
No niestety, ale PL-ka jest wymagana niezależnie od tej na rejestracji. |
![]() Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-06-24 23:11:26
Podgrzewać elektryczną nagrzewnicą (taka warsztatowa "suszarka") albo suszarką do włosów, tyle że z suszarką efekt może być marny. Chodzi po prostu o dobre rozgrzanie naklejki. Powina po takim podgrzaniu łatwo zejść. |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-06-25 13:54:45
Opalarką??? ![]() ![]() ![]() |
![]() Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-06-25 13:59:14
Hmmmm .... Jak ktoś nie rozróżnia opalarki do lakieru od elektrycznej nagrzewnicy powietrznej to sobie może narobić bajzlu, że ho ho ... Myśleć, myśleć, myśleć ![]() |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-06-25 14:10:41 dzis przy myciu samochodu potraktuje naklejke ciepelkiem z suszareczki... i napisze, jak sie zdalo ![]() ![]() |