Problemik Yaris 1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie
mianowicie dostalem wczoraj strzal od passata w moja yariske(1.0 5d). Oprocz paru zarysuwan na prawej stronie zderzaku mialem wygieta felge - niestety albo i nawet dobrze stalowa. I teraz problem mam ;/ dzisiaj wyprostowalem felge, a jak jechalem na dojazdowce to mialem przekrzywiona kierownice w prawo a jak wyrownalem do rownego to mnie siagalo w lewo. Myslalem ze to przez mniejsze kolo, ale po wymianie dalej mam to samo co to moze byc ? i jaki moze byc koszt naprawy? pomozcie
Z gory dziekuje

[ wiadomość edytowana przez: Kapiqs dnia 2007-07-04 19:59:38 ]

myslice ze wystarczy ustawic tylko zbieznosco ? geometrie ?
jaki moze byc koszt takiego badania

Badanie geometrii na ramie to ok 150 PLN (2 lata temu w warszawie tak było) ale najlepiej pojechać do specjalisty od zawieszeń to on zdiagnozuje, możliwe że drażek kierowniczy sie przekrzywił ale trzeba obejrzeć i nie jezdzić.

jakies 100-150 zl geometria i okaze sie czy wystarczy ustawic czy tez cos jest krzywe np wachacz ,amortyzator ,drazek jezeli masz z oc sprawcy to zaden klopot chyba ze to ty zaatakowales z nienacka tego Pasata

wiec tak bylem na geometri i gosc powiedzial ze kolo przesunelo sie o 1cm do tylu i 2 do gory ;/ ustawil mi kierowince ale trzeba wymienic wahacz amortyzator i chyba piaste ;/ jaki moze byc koszt tych czesci ? oczywiscie dobrych. jak znacie ceny z apo to mozecie powiedziec ale chyba bedzie bardzo drogo to na wlasna reke zrobie.
Jakie czesci polecanie i mniej wiecej cenowo jak to wyglada
prosze o pomoc
z gory dzieki