MotoNews.pl

Właczam klime i tempeatura skacze!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzis przy tych upałach wlaczylem klime jak lecialem na trasie i temperatura mi skoczyła pod 100!jak ja wyłaczylem za chwile wszystko było ok i temp ok 93-94.co to moze byc?????wrociłem do chaty patrze a tu jeden wentylator od klimy stoi,czy to moze byc to??????dajcie poradą.pozdro

u mnie jest to samo, gdy załącze klime temperatura od razu leci do góry, a dzisiaj doszło do 110 stopni :/ czy to normalne z klimą?

I u mnie też, wlączam klime i idzie aż na czerwone pole, wyłączam i jest ok tylko czy to normalne - prosimy o wypowiedzi większą liczbę klubowiczów

Zacznijmy od porady ze nie ten dzial...

Nie ten dział i trzeba nauczyć się dodatkowo używać szukajki...bo było już wałkowane.

NO I CO Z TEGO?CIENKO WAM ODPISAC?ZE NIE TEN POST TO KAZDY SAPIE!!!

Cytat:
2007-07-17 20:47:17, guma73 pisze:
NO I CO Z TEGO?CIENKO WAM ODPISAC?ZE NIE TEN POST TO KAZDY SAPIE!!!

No a co ? Tobie ciążko poszukać w wyszukiwarce lub napisać w odpowiednim dziale, a nie sapiesz od razu ?

A po co tu pisac skoro i tak bedzie to skasowane? Przeczytaj w regulaminie to zobaczysz... cienko to sie Tobie mysli widac w takie upaly...

guma73, chyba długiej kariery na tym forum w taki sposób nie zrobisz...albo będziesz się trzymał zasad, albo Cię nie będzie...
Poza tym, pisałem już że masz wyszukiwarkę, a tam znajdziesz odpowiedzi na ten temat.

[ wiadomość edytowana przez: sewcio dnia 2007-07-19 10:09:42 ]