Hyundai 225KM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak wiadomo Hyundai i30 jest bliźniakiem Ceed'a. Zapowiada się niezła zabawa, bo właśnie testowany jest model trzydrzwiowy Kii więc można liczyc i na taką wersję i30, ale najbardziej podoba mi się rozszerzenie gamy silników

Looknijcie na ten link:

http://carscoop.blogspot.com/2007/06/2008-kia-ceed-3door-hatch-spied.html

już była o tym dawno mowa (przykładem jest Accent SR), więc tylko czekać na taki model

Najbardziej cieszy mnie, że to już jeździ. W przypadku Accenta SR szybko powiedziano, że nie będzie produkowany, a i30 z tak mocnym silnikiem mógłby oznaczac również przymiarki do powrotu do WRC, bo byłaby to świetna promocja nowej gamy modeli (czego już nie mogę sie doczekac )

Ja też czekam na WRCówke, Accent niestety nie był dobry... ale i30 może pokaząc co potrafii
tak na marginesie ceny i30 to 49 000 zł podstawowa wersja

witek skad znasz ceny
mozesz nas lekko wtajemniczyc.?
kiedy co i jak i u kogo?z jakim wyposazeniem itd itp
wiem jedno zeby nie przesadzali z cena...bo znowu wyjdzie kicha...
ludzie jak maja 50 kola to wola doplacic 10 i miec europejczyka

jesli hyundai troche pomysli to moze w polsce odbije sie w koncu od parteru ustalajac dobre ceny i auta wyposazone jak ceed conajmiej , tak jak zapowiadali ma byc inteligence i wyzsza polka niech bedzie (wyposazenie)

wybierajac pomiedzy hyundaiem a kia...wybieram oczywiscie hyundaia .. i tak mysli kazdy polak

a kolego link nudny jak flaki z olejem
niestety nic ciekawego

[ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2007-07-06 16:51:50 ]

[ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2007-07-06 16:54:11 ]

Mój staruszek zamienia Getz-a z 2003r. na i-30 2.0L i wtedy sie odezwe.... Zobaczymy co to potrafi.

Wyposażenie podejrzewam będzie takie jak w ceedzie, wiec nie ma strachu