Malowanie konsoli

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w jaki sposob ladnie i trwale moge pomalowac srodkowa konsole tak jak ma nasz kochany Lasombra??? ja chce tak samo nie moge znalezc na naszym forum info w jaki sposob to zrobil a na GG nie odpowiada chce pomalowac na platynowy kolor taki jak nadwozie mojego espero

qrcze no tez mam zamiar w wakacje..gadalem juz z dominikiem i lasombra ale jakos jeszcze nie mam pewnosci czy ta farba nie bedzie odlazic.. panowie powiedzcie cos...

jak pomalujecie sama farba to bedzie sie mocno scierac i brzydko wygladac...trzeba polakierowac farbe a nie kazda farba da sie lakierowac bo z srebrnej robis ie np. ciemno szara...po prostu trzeba sprobowac na czyms innym...ja mam teraz polakierowne i jest loozik

Wpadl mi do glowy glupi pomysl... a mozna tak farba i pozniej lakierem bezbarwnym ?? Bedzie sie zdzierac?

Sam jestem teraz tez sprawa zainteresowany bo i mojego ojca i mnie chwycilo na kokpit w kolorze samochodu... mniam..

cwikus powiem ci tylko tak JA BYLEM PIERWSZY a mowie to dlatego ze mamy taki sam kolorek esperakow i mojego tate tez chwycilo pozdrowienia jak pomalujesz to pusc fotki jak chcesz wiedziec jak bede malowac(tzn ktore elementy to napisz na priva) pozdrowienia

przeciez to wlasnie napisalem...farba+bezbarwny lakierD