| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
accent1 HF MEMBER Hyundai accent Legnica, Lubin | 2007-07-07 17:34:29 Ja polecam sprzedać auto takie jakie jest.
Raz bawilem sie w wymiane silnika w Hondzie CBR 600 przed i po wymianą tak samo jeździł, honda sprzedana po niskiej cenie zarowna za tyle samo by poszla przed jak i po. Chwala ze silnik +wymiana 1000 zł kosztuje W autku zabulisz 1500 zł za silnik jak nie wiecej i pewnie bedą chcec 500 zł za wymiane. A do tego niewiadomo ile na tym silniku pojeździsz. Policz tak 2000 zł wymiana(niewazne ile silnik ale zawsze coś wypadnie) - czyli jakbyś sprzedał auto o 2000 mniej nic nie stracisz. Nie wiem ile te lantry stoja co chcesz ale jak 4k to sie nie zastanawiaj i nie wymieniaj tylko sprzedaj co sie da na czesci albo w calosci. Reasumujac sprzedajac i tak zyskasz, wymieniając tracisz - zreszta silnik bedzie i tak stary i zajechany pewnie. |
D3s0l4t0r HF MEMBER Lantra GLS 1.6 -> 1. ... Warszawa | 2007-07-07 19:30:52 Ja w swojej Lantrze (początkowo 1.6 16V) wymieniłem silnik po awarii właśnie na taki z 93r. z Lantry 1.8 GT. Za silnik wraz z komputerem dałem 850 zł. + koszt dojazdu po silnik. Wymiana kosztowała mnie jakieś 12 godz. pracy Silnik trafił się w idealnym stanie. W sumie żadnych problemów z wymianą nie było... |
Grzegorz7 HF MEMBER Sonata buda:Y3 Warszawa | 2007-07-08 20:54:54
Nie masz przypadkiem drugiego takiego (g4cn) ? A moze dodatkowych zlecen szukasz? ... Coż mogę powiedzieć - pozazdrościć tylko, ze Ci z górki poszło. PS Moze jakies namiary na silnik z pewnych rąk? Te silniki raczej są trwałę o ile ich nie zajedzie taki misio jak ja. |
D3s0l4t0r HF MEMBER Lantra GLS 1.6 -> 1. ... Warszawa | 2007-07-09 00:25:14 Postaram się odszukać nr tel do tego gościa od którego kupiłem silnik... Jeśli chcesz mam rozłożony na czynniki pierwsze stary silnik... Możesz pobawić się w układanie klocków ![]() |