MotoNews.pl
1 Postojowki w kierunkach (204814/45) - PT

Postojowki w kierunkach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam zderzak od rs-a i dzis miałem chwilke w garazu i podłaczyłem w miejsca starych kierunkow przy swiatłach mijania swiatła pozycyjne .mam mk V .co o tym mysla ludzie z forum.pozdro.

a jak to przerobiłeś? bo też jestem przed takim zabiegiem, a w te oprawki z kierunków chyba postoje nie pasują, czy się mylę?

kupujesz białe zarowki wkladasz je w stare kierunki i kable spod postojowek wlutowujesz w te kable od kierunkow fajny efekt zwłaszcza na samych postojowkach

Cytat:
2008-01-26 20:04:06, michalessinek pisze:
witam mam zderzak od rs-a i dzis miałem chwilke w garazu i podłaczyłem w miejsca starych kierunkow przy swiatłach mijania swiatła pozycyjne .mam mk V .co o tym mysla ludzie z forum.pozdro.

normalna sprawa zeby nie mięc 4 kierunków

Cytat:
2008-01-26 22:14:47, michalessinek pisze:
kupujesz białe zarowki wkladasz je w stare kierunki i kable spod postojowek wlutowujesz w te kable od kierunkow fajny efekt zwłaszcza na samych postojowkach

dzięki

KUP RS-A I MASZ GOTOWE

Cytat:

No niebardzo kolego bo w oprawki białego kierunku biała żarówka nie wejdzie-jest inny układ bagnetu na trzonku żarówki w stosunku do pomarańczowej.
Cytat:
a jak to przerobiłeś? bo też jestem przed takim zabiegiem, a w te oprawki z kierunków chyba postoje nie pasują, czy się mylę

Ja to zrobiłem sposobem trochę prymitywnym ale działa - przewody przepiołem i z jednej strony trzonka żarówki spilowałem bagnet.

P.S. Oprawki z pomarańczowego kierunku pod białą żarówkę do białego kierunku też nie wciśniesz