| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
robal SYMPATYCZNY GOŚĆ Astra Hatchback GB/M ... Kettering (Northants, England) | 2003-06-18 16:45:56 Mam pytanie do amatorów i profesjonalistów fotografii cyfrowej.
Niedługo kończy misie umowa na telefon komórkowy i będę wymieniał telefon. Zastanawiałem się nad telefonem z aparatem cyfrowym. W grę wchodzi tylko i wyłącznie Nokia (inne firmy nie są brane pod uwagę). 3650 odpada, bo jest nowa, kosmiczna i cholernie droga, 7650 raczej odpada, bo jest cholernie duuuża. Zostaje 7250. Sprawa jest do rozważenia. Nie jest jeszcze przesądzone, że muszę mieć komórkę z aparatem. Pomijając fakt cen i dostępności proszę o opinię: CZY APARAT CYFROWY W TELEFONIE KOMÓRKOWYM JEST POŻYTECZNYM DODATKIEM ??? CZY TO TYLKO GADŻET PODNOSZĄCY CENĘ TELEFONU I NOWOCZESNOŚĆ TECHNOLOGICZNĄ KOMÓRKI ??? Oczywiście aparat ten wykorzystywałbym tylko do zrobienia jakieś fajnego, sympatycznego zdjęcia "na szybko" i przesłania GPRSem (drogo) lub przerzucenia kablem do kompa, a nie do profesjonalnych zdjęć (rodzina, zloty, itp). Z góry dziękuję za pomoc. |
maniek6210 SYMPATYCZNY GOŚĆ BMW E34 520i bialystok | 2003-06-18 20:00:26 Jasna sprawa że aparat cyfrowy jako oddzielne urządzenie.Zdjęcie z kamery nawet bardzo dobrej nienadaje się do niczego.A telefon jak najbardziej NOKIA urzywam od 4.5roku kilku modeli dla mnie najlebsze na rynku. |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-06-18 22:52:34 Hmmm to naprawdę tanio AndrzejM A ile toto ma pamieci i czy jest na wymienne kosci pamięci ? |
robal SYMPATYCZNY GOŚĆ Astra Hatchback GB/M ... Kettering (Northants, England) | 2003-06-20 12:12:05 PRZEPRASZAM !!!
Ten poprzedni list, to ode mnie tylko zapomniałem się zalogować. robal |
Grzegorz75 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara 21093 Zgłobice | 2003-06-20 16:20:52 Jak wyżej aparat. Dodatkowo taki gadżet dobierze Ci się do baterii.
Dodatkowo niektóre aparaty cyfrowe przynajmniej te starsze mają problemy z bielą np. śnieg wychodzi dziwnie, znikają druty energetyczne, telefoniczne itp. poprosu jeżeli to możliwe musisz sprawdzić. Najlepiej by zrobił to ktoś kto wie czego szukać. A i niedaj się nabrać na wielkie zalety zoom-a cyfrowego. |