TANIE CZĘŚCI DO DAEWOO ORAZ INNYCH MAREK + tani mechanik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Postanowiłem się z Wami podzielić namiarkiem do kolegi Sławka z klubu nubiry, od którego dość często biorę części do espero jak i Mercedesa, zawsze ma taniej niż w okolicy a nawet allegro . Gość ma też warsztacik, w którym w przystępnych cenach wymienia wszelkie cześci... Znajdziecie go we Wrocławiu. Mi oczywiście części przesyła, ale i tak się opłaca....

kontakt:

606 628 860

gg: 2101361

powołujcie się na klub espero możecie też na mnie

Cytat:
2007-07-21 00:00:58, Kolber7 pisze:
powołujcie się na klub espero
możecie też na mnie

Jaki kozak

powinieneś mi dziękować za taki namiar

Cytat:
2007-07-21 11:30:42, Kolber7 pisze:
powinieneś mi dziękować za taki namiar

Ciekawe za co i po co ?...we sonofcu KrzYchu robi WSZYSTKO co POWAżNE (typu remont silnika czy inne wymiany kompleksowe)...za symboliczne 5-30zł... (łącznie ze czenściami )...

Cytat:
2007-07-21 11:35:18, bogdan1 pisze:
Ciekawe za co i po co ?...we sonofcu KrzYchu robi WSZYSTKO co POWAżNE (typu remont silnika czy inne wymiany kompleksowe)...za symboliczne 5-30zł... (łącznie ze czenściami )...

Zgadza się

Koliberek,sponsorujesz lawetę do Wrocławia ( i auto zastępcze na czas naprawy)? ,podstawione pod dom oczywiście

Cytat:
2007-07-21 18:17:31, JaRabbit pisze:
Koliberek,sponsorujesz lawetę do Wrocławia ( i auto zastępcze na czas naprawy)? ,podstawione pod dom oczywiście

jasne Bogdan czeka na jakiegoś znaka tylko ode mnie

Dorze widziec ale i tak musiałbym na lawecie zaciągnąć nawet do sosnowca P

dla mnie to jak znalazl - z mojego wywiadu jest ok bo np za termostat zaplace 25 zl a wymiana gratis takze mozna na tym wyjsc