Slalom - potrzebne rady! PILNE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzis mamy slalom na zlocie. Poradźcie mi prosze co i jak. Szczególnie o opony, bo ja mam 145,70/R12 na tyle, czyli troche wysoki profil, i tu pytanie czy nie lepiej założyć zwykłe D-124 z kiepskim bierznikiem i podpompować do np.3 atmosfer? Slalom odbedzie się na asfalcie.
Slalom jest dzisiaj wieczorem! Pilne!!

ja bym pojechał na tych 145 napompowanych oczywiscie ale zwykłe tez moga byc chyba go nieprzwrucisz na dach boba nie jest tak łatwo przwrocic zreszta szybko mozna podniesc a do Torunia moze bede mial miejsce ale niewiem jeszcze

przyjedz jutro na Techniczan na tuningowy puchar lodzi bedziemy jezdzic po torze a tam sie zajebiscie jezdzi bo sa fajnie zakrety wyprofilowane

wiem, wiem, znam technoczną fajnie można u mocha w malcu opony na zakręcie wywijać

ja bym pojechal na tych starych...bo zal by mi bylo tych szerszych...(moje calkiem dobre oponki zajeździłem na jednym takim kręciołku na zajezdni) i nie pompuj do 3 atmosfer bo bedziesz piszczeć i wpadać w poślizgi ...chyba ze planujesz jechac "widowiskowo" zreszta kazdy ma swoje sposoby...