Klimatronik nie dziala

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam problem, odstawilem autko na noc a rano nie dziala klimatronik, wyciagnolem go sprawdzilem kostki, siedza dalej nie dziala bezpiecznik tez jest dobry. wogole sie nie chce wlaczyc i nic sie nie swieci procz przyciskow od ogrzewania siedzen szyb itp, i to tylko jest podswietlenie od swiatel bo wlaczyc i tak ich nie moge.
nie mam pojecia co moze byc czy ktos moze mial podobny problemik, bede wdzieczny za odpowiedz

miałem podobny problem , i jednak był to bezpiecznik, prócz tego nie miałem podświetlania nad lusterkiem i nie grało radio
sprawdz bezpieczniki jeszcze raz

juz zrobione kabel od podgrzewania spryskiwaczy byl przetarty i robilo sie zwarcie, wiec wypialem kostke i jest ok

Witam , mam taki podobny problem , po właczeniu nawiewu pochodzio jaies 2 minuty i zdechł kimatronic , dodam ze był potworny upał , bezpieczniki posprawdzałem sa ok , panel klimatronika rozkreciłem, posprawdzałem przewody to jakis prad dochodzi a jednak nic sie nie włacza , moze ktos ma jakis pomysł

Może jeż-rezystor?
Albo umarł albo poupalały się w nim kabelki...
Zakładając oczywiście że wszystkie bezpieczniki masz OK
Pozdro

jez jest dobry niedawno w nim wymieniałem tranzystor - problem w tym ze nie jest podswietlony panel od klimatronika i nie mozna nim sterowac

u mnie bylo podobnie, tylko na wlasne zyczenie bo wymienialem zaróweczkę w podswietleniu i zrobilo się zwarcie po czym przepalilo jedną ze ścieżek. Polutowalem i jest OK. Wyciag panel sterowania i zobacz czy jest wszystko w porzadku bo mozliwe ze poszlo u ciebie równiez jakies zwarcie i przepalilo sciezke, bo skoro bezpieczniki sa dobre to proponuje tak poszukac.

A tak z innej beczki - od kiedy w wyposażeniu Omegi jest sterownik klimy z VW?