Wspomaganie kierownicy w przełożeniu 1:1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam problem jak usprawnić wspomaganie kierownicy by przy szybkim kręceniu nie było efektu blokowania przy odbijaniu.

moze ja odbiegne troche od tematu ,ale to co zobaczyłem w twoim profilu i to co przeczytałem mnie zdeka zaszokowało. Toż to jakis prawdziwy killer i zapowiada sie kolejny bardzo szybki maluch na polskich drogach

Czy do swojego potwora chcesz wspomaganie? Niepotrzebne.
A oprócz tego... NATYCHMIAST PODAJ WSZYSTKIE SZCZEGÓŁY TWOJEGO POTWORA!!! Jeśli łaska...

Koniu niejesteś jedyny którwego ten samochód zaszokował z tego co widać na zdjeciach to bedzie MASAKRA czekamy na wiecej info o tym Bolidzie no i oczywiście więcej fotek

no wlasnie wygadaj sie bo cos mi sie wydaje ze silnik bedzie w poprzek wraz ze skrzynia

Z tego co widzę na foto3, to silnik jest z rodziny Fiata 128, bez turbiny, na jednym dwuprzelotowym gaźniku. czyli od 1.1 do 1.5 (1.6 chyba nie było na gaźniku, ale można takie coś złożyć, no i mogę się mylić). Tak więc nawet ponad 100KM jest możliwe...

przeciez ma napisane w profilu z czego to silnik z zastawki 1100 na wtrysku i turbinie, a planuje 1.4 rovera

Ups.. sorki, obejrzałem tylko fotki.

rafalmaxi!
Przejrzałem Twój profil i myślę, że będziesz miał sporo kłopotu ze zgraniem silnika, wtrysku i turbo ze sobą. Radziłbym Ci znalezienie napędu z Uno Turbo i.e. - rozwiąże to wszystkie Twoje problemy. Jak dłubnąć ten silnik, mogę Ci dokładnie opisać - mam go w swoim CC.

zdjęcia są dosyć nie aktualne , opowiadać na temat mojego maxi można b.długo, najważniejszym moim celem było uzyskanie idealnego wyważenia samochodu osiągnięcia największej mocy z pojemności 1116 cm3 po to aby mieścić się w klasie , samochód jest zrobiony do jednego celu , do ścigania się na imprezach o charakterze rajdowym, lub wyścigowym

to jezeli mozna poprsic o aktualne zdecia to poprsze na cichy16@go2.pl

zobaczcie tu

A w jakiej klasie chcesz się mieścić skoro twoja przeliczeniowa to 1.897 l. ? Nie łapię.

w KJS w Krakowie startował byś w najwyższej klasie - pow. 1600cc

GRATULUJE AUTA....BUDOWĄ PRZYPOMINA PRAWDZIWEGO STRATOSA.....BARDZO CIEKAWIE TO WYKOMBINOWAŁEŚ....I DO TEGO JESZCZE CI CHOLERNIE ZAZDROSZCZE....MÓJ JEST CIĄGLE NA ETAPIE MALOWANIA.....

w kjs nie mam zamiaru startować to głupie kręcenie się w okół pachołków jeżdże na imprezy gdzie można wykorzystać pełne możliwości mojego malca również te nielegalne

wpadnij na rajd do tucholi...kjs...ale juz prawie nie ma pacholkow...swym malcem bys mogl namieszac w generalce...

rafalmaxi! To trochę nie rozumiem twojego argumentu o pojemności.

rafal maxi mowisz ze kjs to glupie krecenie sie wokol pachowkow a co jest takiego fajnego z tych 400m ??
a moze kontorowac nim nie umiesz i dlatego mowisz ze to jest glupie??

KJS napewno nie sa glupie...