MotoNews.pl

26-lipca-bojkotujmy-stacje-paliwowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
UWAGA!! ja jestem za

paliwo tak czy siak kupić trzeba - wiec stoimy my jako kierowcy na z góry przegranej pozycji, ale co tam 26 nie będe tankował

Kurde! Nie pamiętam już kiedy ostatnio tankowałem na stacji benzynowej

U mnie bojkot trwa non-stop

A my dziś na BP wlaliśmy 30,2l za 134,99. 95-oktanowa za 4,47 zł/l.

Cytat:
2007-07-22 01:08:21, Tomek-Mydlowski pisze:
paliwo tak czy siak kupić trzeba - wiec stoimy my jako kierowcy na z góry przegranej pozycji, ale co tam 26 nie będe tankował

Ja też nie zatankuję (bo zalałem wczoraj do pełna). V-power95 za 4,45 PLN. Żeby akcja przyniosła jakikolwiek skutek to by trzeba było nie lać przez dwa tygodnie.

Niby racja, ale gdyby rzeczywiście nikt tego dnia nie tankował to stacje są pare tysięcy PLN w plecy.
Na wszelki wypadek i ku dobra publicznemu też tego dnia nie zatankuje wachy

Cytat:
2007-07-22 11:53:28, krzychu_ch pisze:
Niby racja, ale gdyby rzeczywiście nikt tego dnia nie tankował to stacje są pare tysięcy PLN w plecy.

Dobra, ale dzień po i dzień przed są parę tysięcy do przodu.. Jakby nie patrzeć w zestawieniu miesięcznym wyjdzie na to samo...

Cene podniosa i im sie wyrowna. Przy tych cenach to nic jak tylko miec klekota i znajomka w autobusach, czy w jakiejsc innej duuuzej fimir co jezdzi klekotami.

Dosstosuję się ponieważ nie będę używał samochodu w tych dniach.

Cytat:
2007-07-22 16:12:10, maskekk pisze:
Cene podniosa i im sie wyrowna. Przy tych cenach to nic jak tylko miec klekota i znajomka w autobusach, czy w jakiejsc innej duuuzej fimir co jezdzi klekotami.

bezsens, jak ktoś musi to i tak zatankuje....

A może by tak zbojkotować jikiś wiodący koncern! To ni mają jedynie coś do powiedzenia .Tu liczy się kasa i wpływy, a nie pierdaki na dystrybutorze.Nas i tak robią w ciula non stop.Tylko lobbyng kasowy może wywrzeć presję na jaśniepańskich cymbałach 4tej pomrocznej.Jak biznes paliwowy komuś wyschnie to da w łape komu trzeba i może zrobi jakiś dym.Tu się gra na pozory ,ale chodzi o wieeelką kasę .Burakowi w kieszeń i odrazu lepiej gada,ceni,głosuje i szmugluje.Taka Polska -od zawsze prywatą stoi.Koncerny kasowe to przeciez jedyne media sterujące krajem (prasa ,biznes ,polityka,rydzyk)Walmy więc w nich.Niech oni teraz odwalają czarną robotę -a jak nie, to won z rynku(żródełka kasy)Następni się zastanowią lub ustawowo(kasa) zabezpieczą -Religa i dodatkowe składki w oc na leczenie NW tj podniesienie płac w tumiwisiżmie zdrowia .Kto ma szczęście, ten ich omija i pewnie niewie o co chodzi .Wspiera NFZ bo "oni to tacy wyksztauceni ,a zarabiają mało ".Doświadczam ich fachowości od lat -konowały w 90%.A praktyki pryw.-...i...Qr...da się!Nafciarze mają krociowe zyski -więc olejmy jakiś kurek totalnie, a wtedy zobaczymy na co ich stać .I w pizduu!!

Niedługo i tak polskie koncerny naftowe będą należały do jakiegoś Gazpromu czy Łukoilu.
Wtedy nic nie będziemy musieli bojkotować bo jak tylko jako kraj im podskoczymy z byle pierdołą to nam sowieci kurki pozakręcają. I w ten sposób Matuszka Rassija znowu odzyska wpływy w Przywiślańskim Kraju a do tego Kreml nie wyda ani ruba na wojska i UE oraz USA nie podpadnie a zarobi przy okazji miliony euro czy dolarów na sprzedawanym paliwie.