Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2007-07-19 22:20:01 Pilnie poszukuje się samochodu, który będzie mógł być zaprezentowany w najbliższym MAGAZYNIE HYUNDAIA. Pierwszeństwo mają samochody z aktualnej "palety" Hyundaia, ale proszę się nie bać wysłać swoich propozycji, gdyż każda będzie rozpatrzona i każda ma szansę. Myślę, że nie jeden z Was chciałby pokazać swojego Hyundaia ludziom, czytelnikom magazynu. Ja sam widzę, te tłumy ludzi czytających o moim samochodzie ahh...
Rozpatrzcie tą propozycje i jak najszybcie dajcie znać na adres m.wrzosek@novimedia.pl Jest to pilna sprawa. Mile widziane podesłanie fotki/fotek, a osoba za to odpowiedzialna wybierze. Oczywiście warto też dodać dane adresowe (tzn. wystarczy numer telefonu). Proszę moda modów o dodanie tego na stronę główną forum ![]() ![]() |
maly-gls HF MEMBER pony Tomaszów | 2007-08-05 22:45:28 witam no ja puściłem na ten adres jakąś przyłkładową fotke jak będzie pasowała to wtedy pojade w jakiś plener i cykne o lepszej jakości pozdro |
![]() malutka1 HF MEMBER teraz srebrny Getz Łódź | 2007-08-11 23:59:14 witam
też wysłałam ![]() |
maly-gls HF MEMBER pony Tomaszów | 2007-08-12 15:18:30 poszukiwani się nie znależli bo cisza jak w grobowcu ![]() |
![]() Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2007-08-12 21:54:52 Niestety to nie ode mnie zalezy, a od redaktora, ja tylko informuję |