| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
darmcdoman MK 7 - 1.8 TD Opole | 2007-08-24 00:22:30 Dzis w czasie nocnej burzy wygladam przez okno a tam swieci sie oswietlenie w Essim. Ki czort, mysle, schodze, przelacznik pod sufitem w normalnej pozycji. Spogladam pod nogi, a tam kilka kropel wody na podlodze, w okolicy podalu sprzegla. Na bank nie jest to woda z nieszczelnych odplywow drzwi, nie mam tez szyberdachu. Kilkanascie dni temu przestala dzialac klima, teraz fiksuje oswietelnie. Wyglada na to, ze leje sie na skrzynke przekaznikow i robi sie w niej sajgon. Ewidentnie nieszczelnosc, ale w ktorym miejscu? Nie chcialbym sciagac calego kokpitu, moze ktos mialby pewna diagnoze, na podstawie wlasnych problemow? Przejrzalem archiwum, postow sporo, ale jednej skutecznej rady nie znalazlem. |
uli_871 kraków/krosno | 2007-08-24 00:29:08 miałem tak samo ale mi odpływ z szybra spadł... może tobie gdzies przy przedniej szybie cieknie?
|
darmcdoman MK 7 - 1.8 TD Opole | 2007-08-25 16:41:20 Miejsce przecieku namierzone. Wystarczylo porozgladac sie na podszybiu. |