3 tryby pracy kompa gazu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co Wy gadacie że facet w łomiankach coć o tym wie!!!!!!!
ch..uj wie!!!!!!!!!!!!
on nie ma oprogramowania on nie ma zworki!!!!!!
wpierdolił mi zworkę ( przewodzik) bez rozłączenia AKU i mówwi pojeździj pan!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaa kolega mesiem był i sie kurwa śmiał że on to jak kaske bedzie mial to tesh klub Taximrsio w necie założy!
thx za takie pollecenia
dla mnie ti kawał cwaniaka z laptopem
pheh kolegów z sieci nie obrażam ale tak do końca gupi to nie jetem!
pozdrawiam wicio

w zasadzie nie mam roboty!
dajcie mi namiary to laptopa nabędę drogą kradzierzy i jakoś se chate postswie!!!!!!!!!!
Klub Espero ma zniżkę 80 %
pheh
zawsze mówiłem, nie znajomości tylko umiejętności!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam wicio

Poleciłem Midasa - DUPA
Poleciłem gassssownika DUPA - choć Qbaj i Pycel byli zadowoleni

DUPA DUPA DUPA więcej nic nie polecam - niech każdy serwisuje sobie gdzie chce.

DOBRA RADA to NIE RADZIĆ

PS: sorry za kolokwiały - tzn. już je usunołem - poprostu się zdrnerwowałem......

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2003-06-19 10:57:55 ]

jaco,no co ty?! nie wkurzaj sie.
przecież po to tu piszemy żeby się podzielić swoimi doświadczeniami! Na pocieszenie powiem Ci, że gościu nie wziął nawet 1 zet za tę regulację. No cóż może miał kupę roboty i nie bardzo kciało mu się szukać tego oprogramowania. To ludzkie, ja to rozumiem bo tesh jestem leniuszkiem
Acha jeszcze chcę Ci JACO powiedzieś że facio na bank zna się na swojej robocie bo duuuużo klientów ma. A ja do niego podjadę po uprzednim telefonie czy jush znalazł to oprogramowanie
pozdrawiam wicio

Wiesz co Wicio mam osatnio zszarpane nerwy, bo chyba nie pojadę dziś na zlocik

a w/w facio od gaziku jest trochę specyficzny ,ale na niektórych nietypowych dolegliwościach naprawdę zna się jak nikt inny - zapytaj qbaja - nikt wcześniej nie potrafił Mu pomóc.

ja tam nie bede nikogo polecal..wiem tylko tyle: facet jako pierwszy gazownik a bylem juz u wielu wierz mi wicio..jako pierwszy podpial mi w ogole sie do kompa wszyscy regulowali tylko srubka na reduktorze..po jego regulacji spalanie spadlo o 2-3 litry i samochodzik niezle myka...nie mam zamiaru byc jego adwokatem mowie tylko o swoich odczuciach..

Cytat:
Poleciłem Midasa - DUPA

Hm ! Nie jest źle, JACO ! spoko ! Ja nie pisałem tego w Twoim kierunku, naprawdę !!