Panie Moderator

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dlaczego mój post, umieszczony 14 lipca 2007 r ok g. 14 nie widnieje na forum w ostatnio dodanych postach? Jakoś cenzura????????????

Bo tak....

Jeśli to ty jesteś administratorem tego forum to spierd...

ban??

Cytat:

intelektualista, hłe hłe...., starannie dobierze sło0wa zanim coś powie.....

Dostał koleś bardzo "inteligentną" odpowiedź od kolegi Vino i sie wkurzył. Normalne.

ska022 nie denerwuj sie takim traktowaniem, tutaj każdy nowy jest gnojony, za zbyt "elitarny" klub niektórzy LOB mają.

Ps. całe szczęście że umieściłeś ten wątek w duperelkach (gdzie właśnie jest miejsce na takie tematy). Jakbyś umieścił ten temat na głównym to wtedy to juz dla niektórych by była przesada

Pozrowienia od testa

kolega ska022 szybko przewertował kieszonkowe wydanie "Celne ripposty na każdą okazję" po czym odparł:

spierdalaj

fascynacja wujem Staszkiem?

Czy ktoś wie o co mu chodzi, niesądze by w porywach swej elkowencji raczył nam to wytłumaczyć

Cytat:
2007-07-15 19:21:22, ska022 pisze:

.. w podskokach ?

A co jesli nie jestem ? Tez na mnie nakrzyczysz, czy dostane klapsa ?
A moze znasz jeszcze inne wyrazy na "s" albo moze na "k" ?
Pochwal sie. Moze sie czegos naucze.

Omegafan: elitarnosc nie ma tu zadnego znaczenia.
Szkoda, ze nie rozumiesz. Moze w swej zacieklosci braku mozliwosci nie bycia testem, wszystko zwalasz wlasnie na to.
Czy jestes tylko poprostu obronca ucisnionych, ktorzy probuja przedostac sie przez mur "tylko dla wybranych", gdzie
za scianami mozna odkryc wszystkie tajemnice tego swiata, dotknac "skarb" i byc kochanym przez wszystkich ?

I dla obu panow:
"Bo tak..." jest duzo lagodniejsze niz "kto mi k.. skasowal post, do raportu wystap" - a tak wlasnie brzmial post ska022.

Cytat:
Ps. całe szczęście że umieściłeś ten wątek w duperelkach (...)

Nieprawdaż ?

Ależ drodzy forumowicze , nieopatrznie poprzez swoje zacietrzewienie zrozumieliście kolegę ska022. Kolega napisał
Cytat:

Co to oznacza ?
A to, że na pewno nie powinniśmy sądzić że wykropkowane słowo oznacza SPIERDALAJ, ponieważ ska022 BARDZO ZALEŻY na kontakcie z administratorem, gdyż niewiarygodnie ważna sprawa przeniesienia postu nie została jeszcze zdiagnozowana, a tylko jak wiadomo administrator może to naprawić. A nikt normalny nie każe od razu SPIERDALAĆ osobie władnej jak tylko jej potrzebuje.

Tak więc może kolega ska022 nie przeczytawszy statusu użytkownika Vino miał na myśli SPIERDOLIŁEŚ, czyli zrobił delikatną sugestię do czynności wykonanych na jego niesamowicie ważnym przesuniętym poście.

I ze strachu przed ewentualnymi próbami kolejnych działań administratora na jego postach, czyli możliwości kolejnego SPIERDOLENIA słowo właściwe po prostu wykropkował.

[ wiadomość edytowana przez: Wiktorzi dnia 2007-07-16 14:59:47 ]

mnie z kolei zżera ciekawość co nasz nowy kolega "ska" chciał w swoim arcyważnym acz bezdusznie usuniętym poście wyrazić... czego chciał się dowiedzieć...

... "gdzie się wlewa Pb?"
... "jak nadmuchać oponkę?"
... "oma zgasła- napiszcie dlaczego"?
... "czy gass to zło?"

???

a może
... czy odkurzacz hałasuje?

Cytat:
2007-07-16 15:30:28, zork pisze:
a może ... czy odkurzacz hałasuje?

Hehe, zguba sie odnalazla.

Tylko w tej sytuacji to powinna byc tablica czy skierowanie do okulisty ?

Cytat:
2007-07-16 14:58:49, Wiktorzi pisze:
Ależ drodzy forumowicze , nieopatrznie poprzez swoje zacietrzewienie zrozumieliście kolegę ska022. Kolega napisał Co to oznacza ? A to, że na pewno nie powinniśmy sądzić że wykropkowane słowo oznacza SPIERDALAJ, ponieważ ska022 BARDZO ZALEŻY na kontakcie z administratorem, gdyż niewiarygodnie ważna sprawa przeniesienia postu nie została jeszcze zdiagnozowana, a tylko jak wiadomo administrator może to naprawić. A nikt normalny nie każe od razu SPIERDALAĆ osobie władnej jak tylko jej potrzebuje. Tak więc może kolega ska022 nie przeczytawszy statusu użytkownika Vino miał na myśli SPIERDOLIŁEŚ, czyli zrobił delikatną sugestię do czynności wykonanych na jego niesamowicie ważnym przesuniętym poście. I ze strachu przed ewentualnymi próbami kolejnych działań administratora na jego postach, czyli możliwości kolejnego SPIERDOLENIA słowo właściwe po prostu wykropkował. [ wiadomość edytowana przez: Wiktorzi dnia 2007-07-16 14:59:47 ]

Ja natomiast sądzę, że się pokapował kto jest administratorem i się mocno przestraszył, więc wyrażenie z kropkami - "spierd..." oznaczałoby w tym układzie "Spierdalam" ... i tej wersji bym się na jego miejscu trzymał, żeby uratować dupę...

Cytat:
2007-07-19 10:37:02, sewcio pisze:
Ja natomiast sądzę, że się pokapował kto jest administratorem i się mocno przestraszył, więc wyrażenie z kropkami - "spierd..." oznaczałoby w tym układzie "Spierdalam" ... i tej wersji bym się na jego miejscu trzymał, żeby uratować dupę...

melex-driver jak zwykle niezastapiony

Cytat:
2007-07-19 10:37:02, sewcio pisze:
wyrażenie z kropkami - "spierd..." oznaczałoby w tym układzie "Spierdalam"

Tak, zdecydowanie wlasnie to "autor mial na mysli", czego dowodem jest brak jego udzialu w niniejszych rozwazaniach