| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Oxi21 HF MEMBER Hyundai Scupe Częstochowa | 2007-07-17 21:59:34 Witam Wszystkich !!!
Mam mianowicie taki problem mam Hyundaia Scoupe 1,5 i mam go na gaz i tu sie zaczyna problem mianowicie jest tak ze przy zmianie Biegow szarpie na Gazie i nie wiem co mu dolega a juz wymieniłem Przewody,parownik,filtr powietrza i nadal jest to samo.POMOCY!!! MACIE JAKĄŚ RADE???? |
accent1 HF MEMBER Hyundai accent Legnica, Lubin | 2007-07-18 08:23:35 Przy zmianie biegów wciskasz sprzęgło, zaczyna działać krokowy jeżeli wtedy ci szarpie to znaczy że;
panuje w dolocie zbyt małe ciśnienie Silnik krokowy blokuje dolot gazu Wniosek: Sprawdź krokowy i pojedz na regulacje. Z opisu nie napisałeś ale wnioskuje ze masz 2gą generacje, a krokowy pewnie oryginalny. |
Oxi21 HF MEMBER Hyundai Scupe Częstochowa | 2007-07-18 20:40:29 Silnik Krokowy tez wymieniałem i filterek tak samo i nadal Szarpie już nie mam co wymieniać. A takie pytanie czy może być od Wtrysków ?? HELP!!!!! |
accent1 HF MEMBER Hyundai accent Legnica, Lubin | 2007-07-19 08:35:45 A jaki masz dolot? Zasysa powietrze z wewnątrz czy z zewnątrz. Jak z zewnątrz to trzeba zmienić do wewnątrz. Albo spróbuj czymś przytkać. |