OMEGA MV6 3.0 instalacja drugiej generacji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
mam instalacje 2 generacji reduktor brc 230kw, nowy. komputer od gazu bingo M tez nowy bo jeden madry gazista w łodzi nie znał sie na agnes 2001 firmy lechgas i zamontował bingo. wszystko jest super auto wkreca sie na gazie jak potrzeba ale spalanie 27 pomiescie gazu i 18 po trasie przy 120-130 km to duza przesada.
zostaje mi tylko dolot gazu z reduktora do mikserów które sa zamontowane na przepustnicach.oraz silnik krokowy od gazu choc nie wiem czy nie jest nowy przy montażu bingo m. Pomocy albo poprosze o namiar do mądrego gazownika w łodzi...A Stefanowski sie nie podejmuje bo nie umie!!!!!informacja pana z biura obsługi!!!

Witam.
Bo nie umie to jest odpowiedź - nie mam zamiaru sie z tym męczyć. radź sobie tam gdzie montowałeś w podtekście.
ale to wszystko zalęzy od pracowników co montuja . czy im się chce czy nie chce.
bingo jest b. dobra elektroniką.

Cytat:
2007-08-22 18:22:50, qlatoy pisze:
witam mam instalacje 2 generacji reduktor brc 230kw, nowy. komputer od gazu bingo M tez nowy bo jeden madry gazista w łodzi nie znał sie na agnes 2001 firmy lechgas i zamontował bingo. wszystko jest super auto wkreca sie na gazie jak potrzeba ale spalanie 27 pomiescie gazu i 18 po trasie przy 120-130 km to duza przesada. zostaje mi tylko dolot gazu z reduktora do mikserów które sa zamontowane na przepustnicach.oraz silnik krokowy od gazu choc nie wiem czy nie jest nowy przy montażu bingo m. Pomocy albo poprosze o namiar do mądrego gazownika w łodzi...A Stefanowski sie nie podejmuje bo nie umie!!!!!informacja pana z biura obsługi!!!

W przypadku omegi v6 emulator sondy w bingo jest do d...y za przeproszeniem, z całym szacunkiem Croma1