Znacie tanie netowe sklepy z czesciami do esperaka 2.0?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie Bracia
Forum czytam od dawna, udzielam sie od niedawna w sek[s]cji oplowej, bowiem nabylem asconke....

Chcialbym co nieco dopasowac do ascony 2.0 z esperaka - moze znacie jakies netowe sklepy z czesciami eksploatacyjnymi do espero 2.0 ?

przy okazji mam pytanie - silniki o jakich oznaczeniach byly w 2.0 i co podpasuje do opla c20ne ?

glownie chodzi o czesci eksploatacyjne.
z gory wielkie dzieki.
pozdrowka.
mac.

Cytat:
2007-07-13 18:20:53, blanker pisze:
Chcialbym co nieco dopasowac do ascony 2.0 z esperaka - moze znacie jakies netowe sklepy z czesciami eksploatacyjnymi do espero 2.0 ?

Kierownice sobie wymień na taką ze złomero Co ty kombinujesz?

chce porownac ceny - moze cos ciekawego podejdzie w tanszej cenie. Jakas rura filtra powietrza albo cos w tym stylu. kiery nie musze bo mam gsi

moze wiesz jaki system sterowania byl w espero 2.0 ? bosh mortonic w jakiej wersji ?

moze jakis czujni podejdzie itp. tak sobie kombinuje.

ja mam w espero c20NE więc może coś tam pasuje

Cytat:
2007-07-13 20:32:06, blanker pisze:
moze wiesz jaki system sterowania byl w espero 2.0 ? bosh mortonic w jakiej wersji ? moze jakis czujni podejdzie itp. tak sobie kombinuje.

Powtórzę pytanie - co Ty kombinujesz? Goń póki co rudą i ciesz się jeśli nadążysz.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2007-07-13 22:15:02 ]

moze i nic nie wniose do dyskusji ale kup se espero, bo do esperaka chyba jak juz to mozna tansze czesci z ascony dobrac a nie na odwrot.

Inne sterowanie, inny komp, wtryski

Brak przepływki, jest MAP

Generalnie odpuść.

I tak jest w ciul zamienników

w espero nie ma wtrysku bosch, tylko zdaje się delphi? delco? dalco? jakoś tak

Cytat:
2007-07-14 00:13:51, Zoltar pisze:
Inne sterowanie, inny komp, wtryski Brak przepływki, jest MAP Generalnie odpuść. I tak jest w ciul zamienników

no to generanie kupa
dzieki za info.

a do tego pana co mi polecal gonic ruda - patrz ziomek na swoja ruda bo esperaki tak podgnite widziaem niektore ze moja askona 21 letnia to zloto jest w porownaniu do niektorych sprzetow.
Sasiad ma srebrne espero z 96 i rantow drzwi i blotnikow juz nie ma. Strach zagadac pod spod.
Takze ostroznie z takimi opiniami.
Moja podloga, ranty, progi i nadkola wygladaja jak nowe.

[ wiadomość edytowana przez: blanker dnia 2007-07-14 12:55:10 ]

Cytat:
2007-07-13 20:33:28, adamus0 pisze:
ja mam w espero c20NE więc może coś tam pasuje

o prosze. to juz jakies info jest. a jakie odmiany 2.0 byly w esperaku ?

Cytat:
2007-07-14 12:51:26, blanker pisze:
a do tego pana co mi polecal gonic ruda - patrz ziomek na swoja ruda bo esperaki tak podgnite widziaem niektore ze moja askona 21 letnia to zloto jest w porownaniu do niektorych sprzetow.

Ale moja żona nie jest ruda więc nie rozumiem o co Ci chodzi.

Cytat:
Moja podloga, ranty, progi i nadkola wygladaja jak nowe.

Widocznie są nowe/zrobione.

PS. Co to jest "pana" i "ziomek"?

hehehe
ziomek to ja mam na nazwisko a mlodzi mówią nawet "pan ziomek"
ale zeby inaczej i w jednym poscie do jednej osoby raz ziomek a raz na pan , to dobre jest
Pozdrawiam
Silan