| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Daniello_ HF MEMBER Hyundai S-coupe Kielce | 2007-07-23 20:07:46 Chcialbym poinformowac iz odbyl sie II Ogolnopolski zlot Hyundaia Coupe oto maly filmik
http://video.google.pl/videoplay?docid=8712211390980236805 |
Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2007-07-23 20:37:00 Mam zastrzeżenie!
Dlaczego, ja o tym nic nie wiedziałem? Przecież informacja o zlocie mogła z pół roku siedzieć na stronie, i może byłoby was więcej? Poza tym, nie będę pytał czy się udał, bo widać że tak
Dużo Was było nawet ![]() [ wiadomość edytowana przez: Witek dnia 2007-07-23 20:37:54 ] |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2007-07-24 07:52:41 gdyby nie to, że czasem zaglądam na forum Coupe i mój brat do niego należy to też bym nic nie wiedział
szkoda, że od momentu powstania klubu Coupe wiele osób odsunęło się od HFP
w każdym razie gratulję udanego zlotu i zapraszamy na nasz na przełomie sierpnia i września |
Tomi_Li (S) HF MEMBER Hyundai Sonata Y3 Szczecin | 2007-07-24 10:16:46
Tylko nie krępujcie się stanąć razem z klubowiczami z HFP, oni też maja Hyundaie... A tak swoją drogą to fajnie, że się spotykacie i macie swój klub Coupe i rozumiem, że pewnie chce się spotykać w swoim wąskim gronie tylko tego modelu, bo na HFP to udziela się może z jedna osoba, któa u was jest, ale sory z boku to troche mniej fajnie wyglada. Dużo z was było tutaj i zrobiliście swoj klub i swoje forum, spotykacie i OK, ale wrzucenie info o zlocie, który już SIĘ ODBYŁ, nie piszać nic wcześniej... Jak dla mnie stwierdzenie, że jest to niesmaczne to najłagodniejsze co bym chciał napisać...albo nie, jednak napisze, że jest to żenujące... |
Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2007-07-24 19:49:25 Mimo iż też jestem w pewnym stopniu zawiedziony, proszę o podesłanie kilku fotek bardzo dobrej rozdzielczości i krótkiego opisu co i jak, ilu Was było itd. |
Daniello_ HF MEMBER Hyundai S-coupe Kielce | 2007-07-25 15:23:57 -mala parada po Białobrzegach no i tradycyjne LODY
Shot with -spływ kajakowy- jeszcze wszyscy uradowani!!!
Shot at 2007-07-23 -przygotowania do startu
Shot with -grunt to aerodynamiczna linia
Shot with -oczekiwania na "przyjaciol" z VOLVO - wtajemniczeni wiedza o co chodzi
Shot with -nie ma to jak na wojnie, taktyka i do BOJU
Shot with -nie ma to jak w coupie
Shot with [size=24][color=red]KONIEC[/color][/size] |
Daniello_ HF MEMBER Hyundai S-coupe Kielce | 2007-07-25 15:24:58 Mała fotorelacja
Więc tak, dojechaliśmy z Lukasem koło pierwszej w nocy. Biedny Gospodarz tak na nas czekał z utęsknieniem, że go zmogło... Nie będę zamieszczał zdjęcia, bo mnie William nie wpuści na następny zlot , ale kto był, to widział powitanie
Następnego dnia wylegliśmy nad rzeczke, no i przy okazji trzeba było umyć Coupejki. Wszystkie czyściutkie, narazie tylko cztery, ale to dopiero początek...
No i od razu lepiej: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Coupetek!
Czas rozpalić ognicho...
... i sięgnąć po piwko
No to my lecimy na kajaki...
...a ty Stary popilnuj nam fur - kluczyki na klubowych smyczach
A teraz szybko na gokarty!
Nasze bolidy
Ja tam gokartami nie jeżdżę - może któryś z tych??? Ciężki wybór, hmmm...
Takiego wała, że mnie dogonicie!
No to lecimy na miasto (RADOM)...
No i się nalecielismy - FOTO-PRZESTROGA
Jasiek zaczekaj! Nie tak szbko bo cię złapie policja...
Nareszcie w domku - Moja ty Kochana...
Dwa paluszki w pogotowiu... może się później przydadzą...
Jakby ktoś miał jakieś wątpliwości - ja też jestem członkiem HC Klub Polska
No i znów w drodze...
Narazie to tyle. Dodam więcej jak Kaśki Marcin podeśle mi fotki z jego karty, której używałem w moim aparacie. |