HA!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
złykałem dziś spod świateł honde acord 1.8
do 150km/h na długość maski...ale zawsze

Honda bez LPG - pytałem się gościa na światłach

...więc nie jest najgorzej z tym moim zagazowanym potworkiem

No, no nieźle

Honda, to ta nowa, tzn. 98-2002 ?

dokladnie ta

Taa i ma ponad 11s do setki..... żaden wyczyn

Cytat:
2003-06-21 22:26:10, MaciekGT pisze:
Taa i ma ponad 11s do setki..... żaden wyczyn

Tylko czekałem

Trzeba Tomka teraz sprawdzić

Maciek dla kogoś kto jeździ kuchenką gazową - to jest wyczyn!

Oj koledzy koledzy....a z rury pewnie dymek lecial co?
Nie szanujecie silnkow

Cytat:
2003-06-21 22:31:41, Tomek-Mydlowski pisze:
Maciek dla kogoś kto jeździ kuchenką gazową - to jest wyczyn!

W związku z zaistniałym tunigniem Twojego gassowego potwora dobrze by było gdybyś swój podpis trochę zmodyfikował..... (wiesz ten o śmierci i szybkośc..)
Troche nie pasuje do obecnych osiągów kuchenki.
Może zamiast napisu sport na boku nakleił byś sobie znaczek Wirpooola albo Amica..????

maciek..na ciebie tez przyjdzie czas..jeszcze zobaczysz

A mnie w pewnej wsi wyprzedził (pozwoliłem mu) poldek 1,5 GLE tylko po to, aby ściąć 90 stopniowy zakręt i przejeżdżając raptem 200m zatrzymać się przy jakiejś chałupie. Debil!

miałem kiedyś podobną przygode - jadący za mną facet fiutem palio wekend .....usilnie chciał mnie wyprzedzić, ja nie chciałem byc wyprzedzony

wiec pędziłem jak szalony po mazurskich zakręcikach , każdy na granicy poślizgu z pięknym piskiem opon ......gość wisiał mi 0,5m na tyłku...........wkońcu po jakimś zakręcie zobaczyłem tylko chmure kurzu za mną....i fiata w polu (zatrzymałem sią afkors, jak zobaczyłem że kolesiowi nic nie jest ..to puściłem wiązanke że najpierw to się naucz jeździć, a potem szalej ..czy coś w tym stylu ).... morał z tego taki , ze esperakiem z seryjnym tapczanowym zawieszeniem da sie jeździć szybko

Cytat:
ze esperakiem z seryjnym tapczanowym zawieszeniem da sie jeździć szybko

znam takich dla ktorych to nie jest szybko...