| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2004-04-11 23:12:57 Zdechly mi kontrolki w ladnej nie ma podswietlania zegarow ani innych swiatelek ?? |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-12 00:50:23 zobacz, czy jakiekolwiek zasilanie dochodzi do zepolu zegarow... moze Ci zlaczka spadla...
a swiatla zewnetrzne masz, tak??? |
![]() Andrzej_Zamosc SYMPATYCZNY GOŚĆ Citroen Xantia/Traba ... Corby,Northants,UK | 2004-04-12 09:36:55 Zobacz bezpiecznik od kierunkow...Pod nim sa tez wskazniki,kontrolki.Przynajmniej u mnie w 2105 tak jest |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-04-12 14:38:55 Mnie sie wydaje, ze to bezpiecznik - od tego trzeba zaczac. Pozniej ewentualnie leciec po kabelkach. Pozdrawiam. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-12 21:23:33 tak sobie popatrzylem na schemat i:
nie jest to raczej wina zadnego z obwodow auta, czy bezpiecznika. lampi nie sa pod wspolnym... stawiam na odpadniete zlaczki do tablicy, ew. sprawdz regulat0or natezenia swiatla... choc on ma sie nijak do kontrolek....ale poruszaj nim, zobacz, czy podlaczony. Moze tez nie byc masy do tablicy... sprobuj podac ja skadkolwiek drutem w odpowiednie miejsce (sciezke) mozesz tez poruszac kostkami tablicy, poczysci styki, prysnac wd40 albo czyms w podobie... |