MotoNews.pl

ALE POGODA!!! (Post o wszystkim dla wszystkich)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wczoraj w nocy w radomiu było -17 stopni a dzis w nocy +2 stopnie. pogoda jak kobieta??
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Aldik dnia 2005-06-12 15:23:45 ]

Można sie było takiej spodziewać. Wczoraj autko umyłem.

Trochę zdziwko mnie wzięło że Marcin wyskakuje z takim tematem. Ale to dobrze bo czasem nożna by pogadać o tym i o tamtym.
Własnie, właśnie, pogoda jest lux żeby jechać na myjkę, ale nie wiadomo czy temperatura nie spadnie na noc. A wtedy wszystko zamarźnie i lipa.

No tak mój tata też wczoraj umył autko i kuźwa dzisiaj chlapa +2 stopnie a do tego w nocy napadało troszkę śniegu.

jak jechałem do gożowa to w starachowicach było -18 a tam -7i za piotrkowem tryb prawie niema śniegu

Niesamowite! Marcin i taki temat? No, no, ale spox jest git, chwila zadumania jest ok. , cytat z south parku :" Nie ufam niczemu co krwawi 5 dni i nie zdycha" to można przenieść na pogodę, też jej nie ufam . (to było pół żartem pół serio )

Marcin - proszę pisać na tematy związane z BMW, bo w innym razie będę zmuszony usówać tego typu posty !!

hehe, no właśnie, co to ma znaczyć, jakiś porządek musi być! To forum BMW czy forum TVP - pogoda?!! hehehe .

MODERATOR musi odejść !!! ;D:

to by byl niezły pomysl zeby stwozyc staly post typu Hyde Park gdzie mozna by bylo dyskutowac , przekomazac sie i gadac nie na temat

Heheh wczoraj myślałem aby założyć taki temat, ale zaraz pomyślałem, że Marcin mi go usunie jak to juz nie raz robił:>
A tutaj taki SZOK z rana

Oj tak, jestem za takim pomysłem. Zeby był luz a nie oko wielkiego brata.
Coś w stylu: "Bezinteresowne sqrwysyństwo ma nieograniczone możliwości regeneracyjne".

Tez jestem zdziwiony

Oo i zezwalamy tutaj na umieszczanie reklam !!!!!!: MARCIN ZABLOKUJ TO JAKO GÓWNY POST!!

nawet nasz moderator może mieć chwile słabości . Pewnie jutro mu przejdzie... . Jutro Marcin sam się zablokuje...

Dał ten post o 5.50, więc albo pijany i dopiero się kład i na pewno nie pamięta nic co się stało lub zrobił to przez sen (lunatyk czy cuś) lub nie załapał co robi bo jeszcze był aż tak zaspany!

hahahahaha, albo chce nas wybadać, czy go zje...my czy nie. Albo jakiegos stuffu zapodał i mu w garach się poprzewracało...

Noo dragi to by wszystko wyjaśniały - może coś tam bierze po kryjomu i stąd te jego zmiany humoru i czasem dziwne/niezrozmiałe/głupie posty.

Bidny Marcinek

0700 xxx xxx - zadzwoń aby pomóc choremu Marcinkowi!
(koszt połączenia 4,88zł +Vat)

Weź Marcin wytrzeźwiej i zrób coś z tym!!!!! Przecież tak nie można tego zostawić!!!!!

Ale to trochę dziwne, żeby nasz moderator o 5.50 AM zapodawał takie kawałki. Normalny człowiek codziennie wstawający do pracy o tej porze przeżuca się na drugi bok!!

Jedno mnie zastanawia: Dlaczego Marcin milczy????

Pozdrawiam

milczy bo może grzebie przy swoim BMW i nie umie dać sobie rady i teraz kombinuje czy/jak zapytać na forum co z tym problemem zrobić... . Pewnie na innych forach teraz się dopytuje. To by tłumaczyło porę o której to napisał bo nie umie spać i nie potrafi się przełamać by tutaj zapytać...

P.S. Marcinnie napisz co się stało!! Napewno uzyskasz odpowiedź, tylko najpierw, no wiesz..., wyszukiwarka prawdę Ci powie.