[k] Zaslepki bloku do 1.6 DOHC jakie skąd ..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakie zaslepki można dać zamiast orginalnych do bloku 1.6 DOHC

w Fiacie w D.G. na specjalne zamówienie były koszt ok 50-60zł za komp. zamienników nie znalazłem..

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

a z jakieś lanci nie podejdą ...??? Bo właśnie jestem w trakcie generalnego remontu DOHCa i dałem blok z wałem do szlifu , głowica tez jest obrabiana od podstaw, nowy komplet tłoków garbatych wraz z pierścionkami i sworzniami no itp bajery ..szukam zaślepek do bloku bo jedna jakby przegniła i z niej ciekło a jak już robie całość to chce wszystkie wymienić ...ale skąd wytrzasnąć eee nie bardzo wiem

Mnie sie zdawalo, ze Ladna takie miala ... Podobny blok jest tez we fiatowskim 1.7D, 1.9 TD na przyklad.

a ruszyc glowa nie lacha?
wydlubaj po jednej z kazdego wymiaru i do sklepow -> jasnogorska, dubois, sudoł (ostatecznosc) i wazne! sklep z manelami do dostawczakow na ul "na piasku" ->tam powinni miec mase tego

chodzi o wodne czy o wszystkie zaslepki razem z arteriami olejowymi?

do olejowych cos ostatnio w gliwicach ciezko bylo o jakiekolwiek - mi szlifierz z wiekszych przytaczał

chodzi mi o zaślepki od chłodzenia ich jest chyba 5 o ile sie nie mylę.

Zuk ?

Cytat:
2007-07-13 09:13:48, bolger pisze:
Zuk ?

minimalnie większy-nie wchodzi...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

kosztuja okolo 2 zl w krakowie auto szlif na zakolu wisly ma takie bez problemowo

Hey Kania a jesteś w stanie zrobić dla mnie tą przysługę i podjechać do nich i zakupić mi 5 sztuk do mojego bloczku ??? Średnica to 40 mm .Dzięki za info

jak tylko bede przejezdzal to spox, bo tam zawsze sa zajebiste korki

okey dzięki z góry jak będziesz je miał to daj znać na gg albo maila :] Pozdrówka

Hey ho i co byłeś może tam tak z nienacka ???

bylem ile ich potzrebujesz tylko 5 czy chcesz cos na wypadek zlego wbicia?

no to jak możesz to 10 sztuk to będę miał na zapas :] Z góry dziekówka