[K] przekazniczek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Poszukuje przekaznik o numerze: (lece od gory)
12 38 966
GM 90378651
50 205 001
12V 15A
(jakies tam numerki i kreski przy nich, pod kreska)
12/91

Silnik C20NE, OMA A'92 automat
Przekaznik czasem cos szwankuje i wlacza sie awaria skrzyni na desce. Wystarczy go dopchnac i mozna jechac dalej, wiec nie ma tragedii, ale jest uprzykrzajace zycie. Kiedys ojcu w ASO powiedzieli ze to jest regulator wolnych obrotow i cos zwiazanego obrotami (przynajmniej tak twierdzi). Jak ktos ma mozliwosc sprawdzenia od czego to w ogole jest i po co to bede bardzo wdzieczny. Przekaznik znajduje sie w czarnej skrzynce przy podszybiu po prawej stronie komory silnika. W samej skrzynce jest po lewej stronie.

pozdrawiam

Fatboy wyjmij go z obudowy i przelutuj konektory do płytki, pękają luty. Będzie działał jak nowy.

hmmmm konczylem fizyke na PW, ale mimo to nie wiem o czym do mnie mowisz Moze jakies podpowiedzi? Najchetniej rysunkowe.
Odnosnie Twojej diagnozy, to ja popieram, tez uwazam, ze cos tam sie rozlutowalo i nie zawsze przez to kontaktuje, ale znajac moje zdolnosci to jak tam wejde lutownica, to zlutuje cala plytke w jedno
Jak nic sie nie znajdzie na LOB, to bede musial sie wziac za roboty naprawcze.

Cytat:
2008-01-12 08:08:38, omegolotC30NE pisze:
Fatboy wyjmij go z obudowy i przelutuj konektory do płytki, pękają luty. Będzie działał jak nowy.

dokladnie