MotoNews.pl

[k] Fotele do espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie kupie fotele do espero w dobrym stanie. Chetnie z Vectry,Calibry,Kadeta, Astry ) oczywiscie nie wszystkie

Jak bedzie ktos mial jakies namiary to prosze o info (najlepiej z Warszawy ale jak bedzie cos ciekawego dalej to jestem gotow pojechac)

ja ostatnio swoje oryginalne reaktywowalem (boczne gąbki i sprezyny) w bardzo szybki sposób - posaram sie wrzucic opis na forum pozdro

Calibra - tanio

dzieki Krzychu.
Dzwonilem i podobno fotele sa faktycznie w dobrym stanie. Pytanie tylko czy na 100% pasuja do naszego espero? I czy nic nie bedzie trzeba przekladac

na 200%

myslicie ze zmieszcze je na tyl do espero? Bo chyba bym sie przejechal do tego Sosnowca

Sa skladane, wiec moze i by wlazly, ale gwarancji nie daje... Wykrec fotel pasazera, zamontujesz na miejscu drugi i zostanie tylko jeden do upchniecia.

[ wiadomość edytowana przez: soop dnia 2007-08-23 09:50:23 ]

Cytat:
2007-08-23 09:36:46, Edgardo pisze:
myslicie ze zmieszcze je na tyl do espero? Bo chyba bym sie przejechal do tego Sosnowca

slyszales o takim wynalazku jak przesylka kurierska? jazda do sosnowca to caly dzien z zyciorysu nie mowiac o paliwie..a fotele raczej ciezko bedzie zmiescic

dwa fotele od astry GSi wiozłem w esperaku bez problemu mieszą sie na tylnej kanapie.

Cytat:
2007-08-23 13:39:01, qbaj pisze:
slyszales o takim wynalazku jak przesylka kurierska?

Szczególnie polecana "Siódemka"

qbaj w jednej firmie powiedziala mi laska 300zl to wole stracic dzien i wydac na gaz 100zl max

Cytat:
2007-08-23 15:11:27, Edgardo pisze:
qbaj w jednej firmie powiedziala mi laska 300zl to wole stracic dzien i wydac na gaz 100zl max

zadzwon do DHL..watpie zeby cie to wiecej niz 100zl kosztowalo..a siodemki i inne male firmy kurierskie czasem faktycznie maja ceny od czapy

Zakończcie te wywody o cenach
Sprzedający wysyła je firmą Masterlink/DPD i koszt paczki do 31.5 kg wyniesie 39 PLN netto

Jeżeli natomiast fotele będą spakowane osobno to pierwsza paczka (tzw. matka) wyniesie 35 netto i druga (tzw. córka) 31 netto

Mam doświadczenie z tą firmą (kiedyś tam pracowałem)

Cytat:
2007-08-23 14:52:51, krzychu_ch pisze:
Szczególnie polecana "Siódemka"

Jak się postarają to fotele na mikołaja może by doszły

No dobra to kupilem te fotele. Faktycznie qbaj w DHL 100zl ma to kosztowac.
Bede mial swoje stare fotele z espero to moge komus cos oddac

a jakie masz ?? welur czy te drugie?? ak te drugie to pisze sie na fotel kierowcy bo mój ledwo sie trzyma

Cytat:
2007-08-24 13:37:45, Edgardo pisze:
No dobra to kupilem te fotele. Faktycznie qbaj w DHL 100zl ma to kosztowac. Bede mial swoje stare fotele z espero to moge komus cos oddac

jesli masz tapicerke taka jak moj to ja chce fotel pasazera...w koncu dzieki mnie zaoszczedzisz dzien czasu na jazde na slask

Jesli chodzi o fotel kierowcy to nie polecam (dlatego wymieniam) Pasazera chyba jeszcze sie jakos trzyma ale to musisz sam ocenic.

Cytat:
2007-08-24 15:04:53, Edgardo pisze:
Jesli chodzi o fotel kierowcy to nie polecam (dlatego wymieniam) Pasazera chyba jeszcze sie jakos trzyma ale to musisz sam ocenic.

no to pisze wlasnie ze fotel pasazera..jesli tapicera jest w dobrym stanie to przeloze sobie sama tapicerke..o ile ten sam kolor bys fote jakas zapodal

co ci bede zdjecie robil ) jak przyjda moje nowe i juz wymienie to sie ustawimy gdzies w wawie i zobaczysz sam