ZDJĘCIA MOJEGO AUTKA!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Po długich mękach i udrękach udało mi się zrobić stronę ze zdjęciami mojego Espero

SPRZĘT UWIECZNIONY DLA POTOMNYCH

A ja znowu nic nie widzę.

Dodałem też w swoim profilu, tylko są trochę mniejsze

Juz widzę, już widzę. Norton poblokował mi wyświetlanie zdjęć.

Co to za piękny samochód na zdjęciach? Podoba mi się .
Teraz wiemy Plump nie tylko czym jeździsz ale i gdzie mieszkasz. Teraz się przed nami nie ukryjesz. Jak będziesz zalegał ze składką członkowską dorwiemy cię .

Nie widzę problemu! Przyjedź do Krakowa to i sam Cię zaproszę przed domek na grila

no ładne cacko....

Czuję się zaproszony

Ale wypucowałeś autko. Pewnie pół dnia przygotowywałeś go do zdjęcia .
Jest tylko jeden feler - tylną blendę masz siakąś takąś pustą. Popraw to

Martinezzzz, te auto na zdjeciach to chyba te.... jak to było... dajwo ... noo.... espura, czy jakos tak...

... chyba sobie kiedys takie sprawie

Ładne, ładne, szczególnie ten kolorek jest mi bliski
I numer rejestracyjny jakis taki "sympatyczny"

... miło się czyta.. hmmmmm

Ps. Moja żona powiedziała, że chyba wiecej czasu spędzam z autem niż z nią Więc chyba faktycznie go pucowałem dłuuuuugo.........
Ps.2. A blenda się zmieni jak wreszcie uda mi się spotkać z pewnym panem z Krakowa

[ wiadomość edytowana przez: plump dnia 2003-06-27 01:37:13 ]

Widzę że na głównej stronie skorzystałeś z "moich materiałów" cwaniaczku?

Czyżby chodzi o autko Lega?

Tak mi się podobało, że nie mogłem się powstrzymać A poza tym niestety robienie przeze mnie strony przypominało raczej programowanie w BASICu niż WEBMASTERING (takie sowo sobie wymyśliłem) więc, musiałem coś wymyślić, żeby zrobić wstęp do linku na NASZĄ KLUBOWĄ STRONĘ

[ wiadomość edytowana przez: plump dnia 2003-06-27 02:06:11 ]

No Łukasz, teraz sciagaj kase za prawa autorskie.

Lakierek stan bdb, żadnych wgnieceń. Brawo

Widzę także że podpis zmieniłeś. Czyżbyś już "dograł sprzęta"?
Czy stary podpis można wykorzystać ale bed dywidendy z tytułu praw autorskich

BRAWO !!!!!
Super rodzinka, super zadbane autko superrrrrrrr.....
potwierdza to moją opinie ,że z Plumpa jest równy gość - pozytywnie nastawiony do życia......
wielkie

PS. sory za dwa wpisy w książce wieczystej.......

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2003-06-27 20:46:07 ]

Spoks! Do wczoraj było wszystko git... i pier.... rurki wystajace z ziemi załatwiły mi wydech!!!!! Nie wiem jeszcze co się stało - nie mogę namierzyć dziury, ale tak jakoś burczy niemiłosiernie!

Nie chce mi się opisywać całej sytuacji - powiem tylko, ze to jets tak jak się chce być dobry - zrobiłem miejsce karetce, a na poboczu była obcięta barierka, czego nie zauważyłem
Może przynajmniej "R" dojechała na czas i komuś uratowała, życie....

... ale burczy

Ps. stary podpis można spokojnie wykorzystywac... i inne moje teksty hi hi

Czesc!
Dzwięk jaki usłyszałem rano jak zapaliłem auto był przerażajacy i nie mogę go określić tylko mianem "burczy"!!! To było straszne

I tak musiałem niestety zaglądnąć do tłumikarza... Diagnoza była prosta: " Panie! Co pan robił z tym tłumikiem?! Ładnie go pan wykrzywił!" No i kosztowało mnie to 30 zetów... Porażka! Przez swoją głupotę! Było by conajmniej z 10 browarków
A więc nie mam już ślicznego nowego wydechu, tylko wydech spawany, bo żeby go wyprostować gość musiał użyć szlifierki kątowej, a po przekręceniu zespawać... .... a mnie serce krwawiło.........

Plump - pamiętasz jak Ci życzyłem "dogrania sprzęta" ?
Fajnie, że to już !