E-broszura Elantra 2006 - szukam

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Zagapiłem się i nie pobrałem ze strony Hyundaia E-broszury pdf dot. Elantry w wersji do roku 2006. W tej chwili umieszczona jest tylko wersja z obecnego roku - w moich oczach o wiele brzydszy samochód.

Czy ktoś z Was posiada tę e-broszurę i zechciałby mi przesłać na e-maila?

Pozdrawiam
M

[quote]
2007-06-29 12:08:44, Martin5_PL pisze:
Witam, Zagapiłem się i nie pobrałem ze strony Hyundaia E-broszury pdf dot. Elantry w wersji do roku 2006. W tej chwili umieszczona jest

Stara Elantra była kanciasta i beznadziejna IMHO.
Nowa jest rewelacyjna - ciekawe kiedy będzie w PL?
http://www.hyundaiusa.com/vehicle/elantra/elantra.aspx

Pozdrawiam
JR

O gustach nie powinno się dyskutować. W moich oczach Elantra do 2006 jest najpiękniejszym samochodem na rynku. Dlatego taką sobie kupiłem. Najnowszy model to już typowy "współczesny" wygląd z zachwianymi proporcjami i odrażającymi krzywiznami.

Cytat:
2007-07-27 10:59:19, Martin5_PL pisze:
O gustach nie powinno się dyskutować. W moich oczach Elantra do 2006 jest najpiękniejszym samochodem na rynku.

mnie tez ta wersja sie b.podoba.tak z ciekawosci-jak wrazenia?rozgladam sie za podobna i nie moge sie zdecydowac na wersje silnikowa.

Cytat:
2007-07-28 14:44:28, wlad pisze:
mnie tez ta wersja sie b.podoba.tak z ciekawosci-jak wrazenia?rozgladam sie za podobna i nie moge sie zdecydowac na wersje silnikowa.

Jestem zakochany w tym samochodzie. Mam wersję z USA, silnik 2.0 benzyna i automat. Automat jest zachwycający - pali po mieście niecałe 10 l/100 km, na trasie przy dość agresywnej jeździe - 7.4 l/100 km. Komfort jazdy jest bardzo wysoki. Biegi 3 i 4 mają lockup i przykładowo przy prędkości 84 km/h obroty silnika wynoszą 2000. Jedyna wada samochodu - licznik przebiegu jest w milach i nie da się tego w łatwy sposób zmienić. Oczywiście przy ogromnej ilości zalet tego samochodu - ta wada budzi jedynie uśmiech.