Samara--grill chlodnicy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moje pytanie dotyczy modeli z "noskiem". Bylem dzis na szrocie i kuopilem grill metalowy (aluminium?), czarny, z 3 ukosnymi chromowanymi paskami na srodku (jak w Fiatach tylko 3 a nie 4). Czy ktos wie co oznaczaja te "kreski". Dodam tylko, ze widuje czasem Samary z takim przodem, nie jest to jakis WT

Ja tez niejednokrotnie cos takiego widzialem. Moze to jakas limitowana wersja ?

To wersja LUX - dla elity

Etam - myślę że metalowe - tudzież chromowane wstawki bardziej pasują do klasyka

Cytat:
2005-06-22 00:39:51, MikeB pisze:
Etam - myślę że metalowe - tudzież chromowane wstawki bardziej pasują do klasyka

Tak czy inczej byly montowane w Samarach. Sprawdzilem jest to zrobione z aluminium.

Artur, mógłbyś może zapodać jakąś fotkę bo chyba nigdy takowej atrapy nie widziałem

Cytat:
2005-06-22 00:39:51, MikeB pisze:

Nieprawda, jak mam u siebie z przodu założony dodatkowy grill, metalowy i pochromowany , wygląda to bardzo fajnie

[ wiadomość edytowana przez: Huey dnia 2005-06-22 15:32:15 ]

Cytat:
2005-06-22 15:27:52, Huey pisze:
Artur, mógłbyś może zapodać jakąś fotkę bo chyba nigdy takowej atrapy nie widziałem Nieprawda, jak mam u siebie z przodu założony dodatkowy grill, metalowy i pochromowany , wygląda to bardzo fajnie [ wiadomość edytowana przez: Huey dnia 2005-06-22 15:32:15 ]

Wydaje mi się, że chodzi o taką, jaką ma MisiekNS w swoim profilu
no spoko - wiem, jaką masz, ale o czym innym mówimy Ten gril u Ciebie pasuje do sportowego typu auta

Niezupelmie jak u Miska. Nie ma aparatu wiec... Po pierwsze jest to grill do krotkiej maski. Po drugie jest to prosty wzor: 7-8 rownoleglych, czarnych blaszek a do tego przykrecone wkretami 3 chromowane preciki. O tak: ///

Nie ma w klubie takiej atrapy?

Taki grill produkowali w CCCP ale spółdzielnie czyli kooperatywy. Kupiłem w 1991 r i miałem założony aż do 2004 kiedy powyginał się po kolizji i go wyrzuciłem. Był faktycznie z aluminium i nawet nieźle wyglądał.Te skośne pręciki szybko zardzewiały i je odkręciłem. Były mocowane na gornym i dolnym pasku. W te otwory wstawiłem plastykowe napisy SAMARA i CPUTNIK.

Witam, JA MAM TAKOWY GRIL W SWOJEJ SAMARCE, MOZNA GO ZOBACZYC NA FOTKACH W PROFILU , foto nr 3.
hmmmmmmmmmm ciekawe , zeby to była wersja lux

Każdy swoje chwali a ja myślę, że te atrapy nic nie mają do "wersji lux" czy nie lux

Cytat:
2005-06-25 02:00:28, MikeB pisze:
Każdy swoje chwali a ja myślę, że te atrapy nic nie mają do "wersji lux" czy nie lux

Prędzej mają się do tego czy są, czy nie ma wycieraczek na reflektorach

Witam! Też pośadam takowy grill ale żeby różniła się jaeszcze czymś tego nie zauważyłem

Wkońcu skończyłem grill w mojej niuni!! A to jego fotka mi się podoba!!Ale to kwestia gustu...Pozdro

osobiscie podoba mi sie lepiej niz oryginalny w "dlugim nosku", ktory to ma nieznasna tendencje do odksztalcania sie (uginania) u gornej krawedzi.
Mimo to, za najladniejszy uwazam gril oryginalnej, pierwszej samary z plastikowym ryjem.

timi niezle to wyszlo a co do tamtego grilka z /// to osobiscie mi sie ten standartowy podoba, ale jak to juz ppowiedzieli, kwestia gustu

pozdrawiam