Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2007-08-01 08:55:24 Wątek techniczno-moralny znaczy się...? |
![]() slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2007-08-01 09:01:58 Ja najpierw spróbowałbym pastą ścierną. Jeżeli to nie pomoże to papier wodny (2000), potem pasta i potem wosk. Jeżeli doszło do podkładu to raczej ślad zostanie, tylko można rysę nieco zmniejszyć.
A żeby być moralnie rozgrzeszonym to kup flaszkę oraz popitkę i wypij dziadka zdrowie. Żeby się więcej po samochodach nie przewracał ![]() |
![]() Cameel Ford Mondeo MK2 kombi Warszawa Ursynów | 2007-08-01 09:53:18 No niestety, takie jest życie. Jakby się za mocno rzucał, to zawsze możesz policje wezwać (tylko 3 godziny bedziesz na nią czekał ![]() |
![]() adamus0 Multipla 1,9 JTD Łochów | 2007-08-01 10:42:30 Nie przejmuj się , jakby naprawdę był chory i z tego powodu doszło by do "stłuczki" z Twoim samochodem to powiedział by to a nie wchodził w dyskusję o swoich rysach. Ja bym go olał i zajął się usuwaniem - jak?? nie mam pojęcia - też mam ten problem - ktoś mądry napisał mi na klapie "RAMBO" ![]() |
![]() mswalcza Daewoo Espero 1,8 CD Kraków | 2007-08-02 01:58:09 Z Twojego opisu wynika jasno:
1. Gość uszkodził Twoje mienie. 2. Bagatelizował sytuację. 3. Nie ustalił kwoty zadośćuczynienia, lecz zapłacił ile uznał. ad.1 Powinien ponieść tego konsekwencje, pod warunkiem, że TY nie uznasz inaczej... ad.2 Bezczelne cwaniactwo (nie wiem dlaczego to tłumaczyć??) ad.3 Może to wystarczająca kwota, ale wcale nie jestem pewien, nie widziałem skutków... Reasumując: Teraz zapomnij już o wyrzutach sumienia (choć świadczy to o Twojej wrażliwości). Obecnie pięćdziesiątaka zostawia się dzieciom na cukierki ![]() Może wypity był i bał się utraty prawa jazdy za prowadzenie na gazie ![]() Można teraz wiele teorii wysnuć, ale niemal pewny jest pkt: 1,2,3 Pozdrawiam Darek. PS. Jeśli to ślady na lakierze "naniesione" usuń tempo. Jeśli głębsze rysy, jak sądzę, czyt. porada od slayter ![]() No i oczywiście kup tą flaszkę... Tylko NIE JEŹDZIJ PÓŹNIEJ ROWEREM! ![]() ![]() ![]() (sorki, ale nie mogłem się oprzeć) |