[126] Ciekawe światła [126]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ma ktoś jakieś ciekawe propozycje co do wykonania

Może ktoś coś wie o tym zderzaczku gdzie go można dostać, pamiętam że ktoś kiedyś coś o nim wspominał (chyba na starym forum)

tanie to chyba nie będzie, wydaje mi się, że trzebaby reflektor soczewkowy (czy jakoś tak), taki jak. np w punto II są... sam klosz-chyba modyfikacja starego ze wstawieniem plexi...

Ten zderzaczek to przecienty w pół i zwenżony zderzak od felicji a swiatełka tak jak napisał widynek soczewki wprawione w swiatełka orginalne a co do soczewek to NP BMW E30 mozna kupić połamane pobite lampki za grosze wyjąć soczewke i po sprawie lub jakies chalogeniki soczewkowe sa w wielu autach montoweane w zderzaku jako przeciwmgielne

Witam
To sa fotki ze zlotu Fiata..byłem tam i gadałem z właścicielem tego auta
swiatła
jest to sama soczewka z Punto 2 w białej obudowie..i z szybka z plexi
co to zderzka jest to potrzebny jest zderzzka z octavii..ciety na poł i dopasowywany...czesc górna jest maluchowska...mam jeszcze zdjecia tyłu jak cos to wrzuce

Pamiętam rozmowa była na starym forumie ten zderzaczek miał wykonywać jakiś koleś, mił być produkowany i sprzedawany za....yyy nie pamietam już ale mniejsza o to było coś takiego na old forumie...